Диада

Бриджъртън Сезон 2 (2022)

Bridgerton
7.4158 хил. гласа
Сезон 2
6 епизода
Актьори
Nicola Coughlan, Claudia Jessie, Jonathan Bailey
Сценарист
Chris Van Dusen
Снимки
Wilton House, Wilton, Salisbury, Wiltshire, England
Жанр
Драма
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Бриджъртън Сезон 2 (2022)
1 968
Абонирай се за YouTube канала ни
В сезон 2 на Бриджъртън виконтът Антъни се заплита в любовен триъгълник, след като се влюбва в сестрата на годеницата си.

През 1814 г. започва новият бален сезон. След като Дафни е намерила любовта с херцога на Хейстингс, идва ред на нейният брат Антъни, който непрекъснато отправяше упреци към нейните кандидати. Виконтът е сдържан, но и арогантен заради социалното си положение. Той вече не вярва в любовта и иска да изпълни дълга си на глава на семейството и заместник на графа и да си намери съпруга – чувствата не играят никаква роля. Когато обаче се запознава с Кейт, тя бързо предизвиква интереса му. Въпреки първоначалната им неприязън, между двамата прехвърчат искри и следващата гореща романтика в имението на Бриджъртън поема по своя път. Това го забърква в любовен триъгълник, защото Кейт е сестрата на годеницата му и е напълно против евентуалния му брак.

Адаптация на поредицата от осем романа на Джули Потингър за романтичните перипетии на братята и сестрите Бриджъртън. Сезон 2 е базиран на втория том Виконтът, който ме обикна.

Сезони

  1. Бриджъртън (2020) Сезон 1
    Бриджъртън (2020) Сезон 1
  2. Бриджъртън Сезон 2 (2022)
    Бриджъртън Сезон 2 (2022)