Годзила и Конг: Нова империя

Имението Даунтън (2019)

Downton Abbey
7.462 хил. гласа
Актьори
Michelle Dockery, Tuppence Middleton, Matthew Goode
Режисьор
Michael Engler
Сценарист
Julian Fellowes
Жанр
Драма
Година
Премиера в България
Държави
Англия, САЩ
Продължителност
2 ч 02 мин
Трейлър на Имението Даунтън (2019)
3 369
Абонирай се за YouTube канала ни
Продължение на хитовия сериал, действията на който се развиват точно след кая на сериала – кралското посещение. Сега имението е в приповдигнато настроение, защото крал Джордж V и кралица Мери искат да го посетят. Персоналът бързо трябва да се влезе в ритъм, защото кралската двойка довежда и свои слуги, които имат свои собствени идеи за това, как трябва да си вършат работата. Дали всичко ще мине добре?

След успеха на малкия екран, 16 награди Еми, сега продукцията идва и в самостоятелен филм с кино премиера. Продължава същата история, която следва невероятния край, на който бяхме свидетели през 2015 година.

Анна и г-н Бейтс сега имат дете, което е вече на 18 месеца. Тя обича да бъде с Лейди Мери в Даунтън и помага да се запази наследството на семейство Кроули. Въпреки това, имението трябва да се подготви за посещението на Джордж V и кралица Мери през 1927 година. Самото посещение е идеален претекст да се съберат героите и на практика целият актьорски състав ще присъства във филма.

Графът на Грантъм се страхува, че няма да успеят да се справят. В крайна сметка трябва да се проведе обяд, парад и вечеря. Сега Даунтън е затегнал коланите повече от обичайното, защото има по-малко персонал от всякога преди и дори бившият главен иконом се завръща след пенсионирането си поради важното събитие. Въпреки това в покоите прислугата леко се бунтува. Бурният любовен живот на лейди Мери най-накрая ще си почине с втория си съпруг Хенри Талбот. Тя иска да изгради самостоятелен живот извън имението. Междувременно графиня Доуджър от Грантъм се страхува от завръщането на лейди Багшоу.

Преди всичко най-важния въпрос остава: дали Даунтон все още е жив или трябва да бъде превърнат в гражданска институция?

Кино адаптация базирана на британската ITV продукция “Имението Даунтън”, която е излъчвана между 2010 и 2015 г., с общо 6 сезона и се превърна в световно известен сериал.

През юни 2017 г. официално беше обявено, че филмът е в процес на подготовка и производството му е насочено за 2018 г., като в него трябва да се съберат всичките 20 ключови герои пред голямата камера.

С участието на

 • Matthew Goode
  Matthew Goode
  Матю Гуд

Всички части

 1. Имението Даунтън (2019)
  Имението Даунтън (2019)
 2. Имението Даунтън 2: Нова епоха (2022)
  Имението Даунтън 2: Нова епоха (2022)