Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Хипнотик (2023)

Hypnotic
5.537 хил. гласа
Актьори
Ben Affleck, JD Pardo, Alice Braga
Режисьор
Robert Rodriguez
Сценаристи
Max Borenstein, Robert Rodriguez
Снимки
Austin, Texas, USA
Жанр
Екшън, Трилър
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 33 мин
Трейлър на Хипнотик (2023)
3 438
Абонирай се за YouTube канала ни
Детектив (Бен Афлек) разследва изчезването на дъщеря си и тайна правителствена програма, която стои зад поредица от невъзможни обири на високопоставени лица.

Дан Рурк (Бен Афлек) работи като следовател в полицията. Последното му разследване е свързано с привидно невъзможни грабежи. То обаче е съпроводено от лични мотиви, защото изглежда, че свързано с изчезването на малката му дъщеря.

Това го натъква на опасна секретна правителствена програма, за която Даяна му разказва: има хора, наречени хипнотици, които са развили хипнозата до краен предел. Онези, които са овладели това умение въздействат върху мозъците на другите със звуци, собствения си глас или с очите. Това им позволява да манипулират реалността на своите жертви, при което виждат само това, което им се внушава и бързо могат да се превърнат в марионетки.

Докато Дан се опитва да застане зад конспирацията и в същото време да не изпуска от поглед собствената си реалност, бавно се очертава картина, която свързва него и дъщеря му с всичко това.

Филмът Hypnotic е написан от режисьора Робърт Родригес (Град на греха, От здрач до зори), като първата чернова е създадена през 2002 г. и спада към една от най-любимите му истории. Снимките започват 2021 г. в Остин, Тексас. Освен това за него това се превръща като семеен проект, с участието на децата му, които допринасят за саундтрака, сценария и монтажите.

С участието на

  • Ben Affleck
    Ben Affleck
    Бен Афлек