Убийците на цветната луна

Филми с обири

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
ЕкшънТрилър
5.5
Детектив (Бен Афлек) разследва изчезването на дъщеря си и тайна правителствена програма, която стои зад поредица от невъзможни обири на високопоставени лица.
 • Ben Affleck
  Бен Афлек
Драма
6.7
Група измамници изготвят коварен план да ограбят богато семейство. Романтични връзки, чувства и ревност застават на перфектния им план. Скоро не е ясно, кой е измамникът и кой е жертвата.
ЕкшънКриминаленТрилър
5.2
Джейк е милиардер, който кани приятелите си на покер парти с таен план, да им отмъсти. Точно в тази вечер нахлуват крадци.
ДрамаЕкшънКриминален
5.7
Римейк на испанския хит, в който група престъпници начело с гений с прозвище Професора планират грабеж на печатницата на новата валута на Северна Корея и Южна Корея.
ДрамаЕкшънТрилър
6.1
Братята Уил и Дани (Джейк Джилънхол) се събират отново заради тежко болната си майка. Те се нуждаят от пари за лечение и не виждат друга възможност, освен банков обир. Обира не минава по план: те заграбват линейка с пациент в критично състояние, което усложнява бягството им.
 • Jake Gyllenhaal
  Джейк Джилънхол
 • Eiza González
  Ейса Гонсалес
ДрамаКриминален
6.9
Елена е търговец на оръжия, която продължава да организира серия от банкови обири, дори когато е арестувана и се намира в затвора.
ЕкшънКриминален
8.2
В петия сезон напрежението между банковите грабители и армията е на път да прерасне в истинска война, която да сложи край на най-големия обир в историята.
ЕкшънКомедияКриминален
6.4
Предистория на "Армия на мъртвите", в която група обирджии си поставят за цел да ограбят най-охраняваните и непробиваеми сейфове в Европа.
ДрамаЕкшънКриминален
7.5
Хюбърт е отвлякъл сина на Асан Диоп, защото се опитва да изобличи истината за смъртта на баща си. Самоличността му на Люпен е вече разкрита и е поставен коварен капан, да за бъде заловен. Но Асан е винаги една крачка напред.
ЕкшънПриключенскиТрилър
4.4
Група брилянтни крадци изготвят план за обир на злато, което обаче не се намира в банка, а в нещо още по-охраняемо: затвор.
ЕкшънКриминаленУжас
5.8
След като в Лас Вегас избухва зомби епидемия, Скот (Дейв Баутиста) решава да формира екип от войници с рискова мисия: най-големият обир правен някога.
 • Dave Bautista
  Дейв Батиста
ЕкшънКриминаленПриключенски
6.4
Гениален инженер и търговец на изкуства планират обир на централната банка на Испания по време на футболните финали на Мондиал, за които е класирана страната им.
ДрамаЕкшънКриминален
7.5
Диоп иска да отмъсти на богато семейство, което е вкарало баща му в затвора, като открадне от тях скъпа огърлица и направи това с изкусно съвършенство.
РомантиченКомедияКриминален
5.3
В средата на пандемията на корона, Линда (Ан Хатауей) и Пакстън планират кражба на бижута в лондонския универсален магазин Harrods, когато улиците са празни, а всички магазини затворени.
 • Anne Hathaway
  Ан Хатауей
ДрамаЕкшънКриминален
4.9
Група приятели не могат да се справят сред пораженията на ураганът Катрина и решават да се присъединят към местни гангстери. Заедно те планират обир, с който ще могат отново да стъпят на краката си.
 • Eiza González
  Ейса Гонсалес
Екшън
Милиардерът и царят на блясъка само за миг изгубва състоянието си и трябва да започне да води обичаен начин на живот. Единствения шанс да си върне това, което му принадлежи, е да иска помощта от непризнати си децата.
ДрамаЕкшънКриминален
7
Най-успешните банкови крадци в Калифорния планират на пръв поглед невъзможно нападение над Федералната резервна банка в Лос Анджелис. Там се сблъскват с елитните единици от отдела "Шерифски окръг".
ДрамаКриминален
5.5
Стрия разбойник Брайън не се е отказал от незаконния си бизнес. Той събира старата гвардия, мъже на възраст между 60 и 70, които искат да извършат своя последен удар, с който да ударят рекорда в обира на диаманти: 200 милиона паунда.
ЕкшънКриминаленТрилър
6.3
Веднага след като излиза от затвора, Деби Оушън заформя женския клуб от елитни крадци, който ще се осменият да направят невиждан грабеж пред очите на известни личности и важни особи.
 • Olivia Munn
  Оливия Мун
 • Cate Blanchett
  Кейт Бланшет
 • Dakota Fanning
  Дакота Фанинг
ЕкшънТрилър
5.1
Професионална екип от крадци нападат държавен резерв на САЩ. По време на атаката срещу съоръжението, ураган от ниво пет се разяжда и разтърсва крайбрежния град. Само метеоролога Уил и Кейси агент на банковия резерв, все още са там, опитвайки се да предотвратят грабежа и случайно да оцелеят в урагана.