G.I. Joe: Змийски очи
Money Heist

Къща от хартия (2021)

8.3332 840 votes
Сезон 5
10 епизода
Актьори
Úrsula Corberó, Itziar Ituño, Álvaro Morte
Сценарист
Álex Pina
Снимки
Madrid, Spain
Жанр
Екшън, Криминален
Година
2021
Премиера
Държава
Испания
Трейлър на Къща от хартия (2021)
21
Абонирай се за YouTube канала ни
В петия сезон напрежението между банковите грабители и армията е на път да прерасне в истинска война, която да сложи край на най-големия обир в историята.

Петия сезон на драмата за мистериозния мъж, който се нарича професорът и неговия план за банков обир. Професорът, който е обмислил всеки детайл иска да открадне 2.4 милиарда, но отпечатването на банкнотите ще отнеме 11 дни. Неговия план е да се отпечатат с 2.4 милиарда повече, отколкото е необходимо, без никой да заподозре.

В този сезон напрежението в централната банка на Мадрид продължава. Бандата е останала тук повече от 100 часа. Съвсем наскоро Ракел беше освободена и се обедини с останалите грабители в банката. Професорът също беше убеден, че плановете му ще се реализират. Но той не предвиди амбициозната инспекторка Алисия, която промени хода на неговата операция.  След всички положени усилия да залови професора, какво ще предприеме – да го арестува или убие. За първи път професорът няма готов план за бягство. Междувременно ситуацията около останалата част от бандата се влошава. Армията напредва и войната изглежда неизбежна. Краят на най-големия обир в историята е близо.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички