Неукротимият Спирит
The Way Back

Извън играта (2020)

6.735 990 votes
Актьори
Ben Affleck, Janina Gavankar, Al Madrigal
Режисьор
Gavin O'Connor
Сценарист
Brad Ingelsby
Жанр
Драма
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 48 мин
Трейлър на Извън играта (2020)
1 763
Абонирай се за YouTube канала ни
Джак е бивша баскетболна звезда, който поради зависимостта си от наркотиците е изоставил дори и семейството си. Въпреки това, той иска да стъпи на крака и започва да работи като треньор на баскетболен отбор в гимназията.

Джак Кънингам някога беше истинска звезда в баскетболния спорт, но дните на славата му отдавна приключиха. Той загуби жена си, чрез прекомерната употреба на наркотици, както и останалата част от семейството си. Сега е достигнал дъното и все още има трудности с пристрастяването си.

Независимо от това се опитва да се върне към живота си: иска да тренира баскетболния отбор на гимназията и по този начин евентуално да получи прошка за себе си. В училището има деца с различни етнически произход, както и това е учебната институция, в която някога Джак е  завършил. Повечето от учителите са скептично настроени към баскетболиста и че е наистина подходящ като треньор и модел за подражание на студентите. Но Джак получава своя шанс, дори с отбор, който има най-малки очаквания за успех.

С участието на

  • Ben Affleck
    Ben Affleck
    Бен Афлек
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички