Кралството на планетата на маймуните

Спортни филми

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
РомантиченДрама
Патрик става световноизвестен тенисист. Предстои му важен мач, със свой стар приятел и първата любов на неговата жена Таши (Зендая)
БългарскиДрама
6.2
Пулсът на танца ни пренася в грациозния свят на танците, където неуспешна танцьорка иска да види своите мечти в детето си.
Драма
6.9
По действителен случай, филм за силата на упоритостта и дисциплината, който показва какъв е резултата от общите усиля.
Комедия
5.5
Джейсън (Снуп Дог) е пропаднала звезда по американски футбол, който е принуден да стане треньор на отбор неудачници.
ДрамаКомедия
6.5
Националния футболен отбор на Самоа, загубва срещу Австралия с 0:31 и се амбицира да се класира за следващото световно първенство.
 • Michael Fassbender
  Майкъл Фасбендър
Драма
7.7
Истинската история на семейството борци Фон Ерих, които за да се превърнат в легенди, трябва да преглътнат множество трагедии.
 • Zac Efron
  Зак Ефрон
 • Lily James
  Лили Джеймс
БългарскиДрама
Базиран на истинската история на Михаил Христов, който е трикратен олимпийски шампион по скок за хора с увреждания.
ДрамаИсторически
6.5
Спортният биографичен филм Падащи звезди е посветен на младите години на бъдещия НБА играч на Маями Хийт Леброн Джеймс и разказва за възхода на известния баскетболист.
Драма
6.7
В третата част Крийд ще трябва да се изправи срещу стар приятел, който винаги е бил по-добрия, но е нямал шанса да го докаже.
 • Michael B. Jordan
  Майкъл Б. Джордан
 • Tessa Thompson
  Теса Томпсън
Драма
6.6
Големия Джордж Форман направи едно от най-великите завръщания в историята на бокса за всички времена.
ДрамаКомедия
6.8
Треньор застава начело на баскетболен отбор с интелектуално изостанали играчи. Въпреки съмненията си, отбор се оказва с голям потенциал.
ДрамаКомедия
8.8
В сезон 3 Тед Ласо и отборът на Ричмънд се изправят пред нов футболен сезон. Отново във Висшата лига клубът на Ребека трябва да се докаже срещу новозакупения клуб на Рупърт - Уест Хем Юнайтед, наред с други.
ДрамаКомедия
7.3
Стенли (Адам Сандлър) е неуспешен треньор по баскетбол, който включва в отбора обещават играч, нарушавайки правилата на ръководството.
 • Adam Sandler
  Адам Сандлър
Драма
8.3
Сериалът разказва за възхода на Лейкърс през 80-те години на миналия век, издигайки се до най-доминиращите и почитани баскетболни отбори.
 • John C. Reilly
  Джон Райли
БългарскиДокументален
8
Документален филм посветен на алпинист Боян Петров, който е история на силата на човешкия дух, решителност и непоколебимост. Истинска история на стремежа, който дава сила на човека, никога да не се отказва. За България е мемоар на една велика българска легенда.
Драма
7.5
"Крал Ричард" проследява живота на професионалната тенисистка Серена Уилямс и нейната сестра Винъс, които станаха тенис звезди с обучението на баща си Ричард Уилямс (Уил Смит).
 • Will Smith
  Уил Смит
АнимацияКомедияПриключенски
4.5
ЛеБрон Джеймс и синът му са отвлечени от изкуствен интелект. Единствения начин да се върнат, е да победят дигиталния му баскетболен отбор.
ДрамаКомедия
8.8
Втори сезон на сериала за треньора по американски футбол Тед Ласо, който бе нает от Ребека, за да съсипе отбора на съпруга ѝ. Вместо това Тед поведе отбора напред, без никога да се е занимавал с английски футбол.
ДрамаКомедия
7.3
През 80-те години в Америка Шийла е жена, с ниско самочувствие, измъчвана от вътрешни тревоги. Всичко се променя, когато открива аеробиката и я комбинира с процъфтяващата технология на видеокасетите, за да започне революционен бизнес.
 • Rose Byrne
  Роуз Бърн