Дедпул и Върколака

Претендентите (2024)

Challengers
7.367 хил. гласа
Актьори
Zendaya, Mike Faist, Josh O'Connor
Режисьор
Luca Guadagnino
Сценарист
Justin Kuritzkes
Снимки
Boston, Massachusetts, USA
Жанр
Драма
Година
Премиера в България
Държави
САЩ, Италия
Продължителност
2 ч 11 мин
Трейлър на Претендентите (2024)
1 170
Абонирай се за YouTube канала ни
Патрик става световноизвестен тенисист. Предстои му важен мач, със свой стар приятел и първата любов на неговата жена Таши (Зендая)

Мечтата на Таши (Зендая) винаги е била да се занимава с тенис и да стане тенисистка от световна класа. Тя е съвсем близо до мечтата си, но съдбата не позволява това да се случи – след контузия се налага да отложи професионалната си кариера. Сега, когато е оставила стремежите си зад гърба, прекратява кариерата си и става треньор. Тя издига съпруга си Арт от обикновен тенисист до световна звезда, който печели редица турнири и става шампион от Големия шлем. Но нито един успех не трае вечно. Кариерата му се свива и започва серията от загуби. Той взема участия в турнири от по-ниско ниво, за да вземе необходимите победи. Но един от опонентите е Патрик, който преди години е бил техен приятел. Освен че е бил най-добрия приятел на Арт, той е и бивш любовник на Таши. Спортното съревнование на тенисистите придобива съвсем ново измерение. Скоро започва да се усеща напрежение не само на тенис кората, но и извън него. Докато настоящето и миналото се сблъскват, Таши трябва да се запита какво ще ѝ струва победата.

От режисьора на Призови ме с твоето име. Актрисата Зендая няма дубльор, а за подготовката на филма тренира няколко месеца.