Дедпул и Върколака

The Iron Claw / Железният нокът (2023)

The Iron Claw
7.678 хил. гласа
Актьори
Zac Efron, Harris Dickinson, Jeremy Allen White
Режисьор
Sean Durkin
Сценарист
Sean Durkin
Снимки
Baton Rouge, Louisiana, USA
Жанр
Драма
Година
Премиера
Държави
Англия, САЩ
Продължителност
2 ч 12 мин
Трейлър на The Iron Claw / Железният нокът (2023)
222
Абонирай се за YouTube канала ни
Истинската история на семейството борци Фон Ерих, които за да се превърнат в легенди, трябва да преглътнат множество трагедии.

Членовете на семейство фон Ерих са звезди на професионалната борба. От 60-те години на миналия век те оказват голямо влияние на ринга, популяризирайки хватка известна като Железен нокът.

Кевин (Зак Ефрон), Кери и Дейвид също вървят по стъпките на баща си Джак, известен като Фриц, който ги обучава като треньор в началото на 80-те години. Попаднали в неговата сянка, извървяват дълъг път в спортната кариера. Като неразделни братя, запазват своята сплотеност дори и на ринга, който те наистина раздвижват в началото на 80-те години. Но колкото и силни да са на ринга, реално няма какво да кажат, защото за всичко дърпа конците властния им баща. Освен тренировките, той разпалва конкуренция между тях. И колкото и да се опитват, те така и не успяваха да излязат от сянката му и да попаднат в светлината на прожекторите. И не всички от тях успяха да издържат на огромното напрежение, което характеризира ежедневието им. Докато една трагедия не изправя семейството пред жестоката реалност. Нещата не могат да продължават така. Нещо трябва да се промени или може би вече е твърде късно?

Спортен биографичен филм, базиран на живота на неразделните братя Фон Ерих – легендарно семейство професионални борци, които влизат в историята на борбата в началото на 80-те години. В стремежа си да се превърнат в безсмъртни легенди, извън ринга се сблъсква с прословутото “семейно проклятие Фон Ерих”.

“Проклятиетна фон Ерихсо” е медийна измислица, която изхожда от факта, че  много членове на семейството умират в поредица от събития. Терминът олицетворява съперничество между братя и сестри, влиянието на родителите и опасностите в този спорт.

С участието на

  • Zac Efron
    Zac Efron
    Зак Ефрон
  • Lily James
    Lily James
    Лили Джеймс