Те живеят в нощта / Live by Night (2016)

6.449 180 votes
Актьори
Ben Affleck, Brendan Gleeson, Elle Fanning
Режисьор
Ben Affleck
Сценарист
Dennis Lehane, Ben Affleck
Снимки
Boston, USA, Massachusetts
Жанр
Криминален
Година
2016
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 09 мин
Трейлър на Те живеят в нощта / Live by Night (2016)
1 935
Абонирай се за YouTube канала ни
Бостън, 1926, забраната на алкохол е довела до една безкрайна мрежа от нелегални производители, които насърчават престъпността и корупцията. Джо Кофлин, син на известен полицейски началник, отдавна е обърнаха гръб на строгите правилна и възпитанието. Той вярва, че с покачването си в престъпността и верните приятели, винаги ще бъде над закона.
В Бостън през дивите 20-те години сред обществото продължава да тече забавната на алкохола, куршуми летят, но въпреки това, всеки може да си намери алкохол, благодарение на тайните пивоварни, контрабандистите и гангстерите, които продължават да служат на града, за да забогатеят или да намерят своята преждевременна смърт. В средата на цялата картина застава един мъж – Джо Кофлин (Бен Афлек), който иска да се издигне сред останалите.
Той някога е имал честен живот, благодарение на баща си, който е бил полицай, но сега живота му се обърква, защото има лошата репутация на гангстер. В издигането си от обикновен мошеник до известни контрабандистите на ром в организиранията на най-мощният гангстер на града, той не може да се довери на никого. Колкото по-нагоре се изкачва по стълбата на престъпността, бляскавия начин на живот ще е по-голям, но се увеличава рискът от тези, които искат да заемат неговото място. Ситуацията бързо става несигурно за него, защото той се влюбва в Ема, която е партньор и приятелката на лидера на престъпна група.

Актьорски състав

 • Zoe Saldana
  Zoe Saldana
  Зоуи Салдана
 • Ben Affleck
  Ben Affleck
  Бен Афлек
 • Elle Fanning
  Elle Fanning
  Ел Фанинг