Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Дълбока вода (2022)

Deep Water
5.558 хил. гласа
Актьори
Ben Affleck, Tracy Letts, Ana de Armas
Режисьор
Adrian Lyne
Сценаристи
Patricia Highsmith, Zach Helm
Жанр
Драма, Трилър
Година
Премиера
Държави
САЩ, Австралия
Продължителност
1 ч 55 мин
Трейлър на Дълбока вода (2022)
2 888
Абонирай се за YouTube канала ни
Вик и Мелинда са прекрасна двойка, която се опитва да избяга развода от неуспешния си брак, като взаимно си разрешават да спят с любовници. Но всичко се усложнява, когато хората около тях започват да изчезват.

Любовта в рамките на един брак се е изпарила. Виктор (Бен Афлек) и Мелинда (Ана де Армас) вече не говорят за любов. Емоциите изчезнаха, а някогашните чувства вече са се изгубили в ежедневието. Виктор все още иска да избегне развода, като в същото време има свой извънбрачен живот, който го поддържа жив. За да дадат шанс на брака си, те се съгласяват, че интимните им приключения и афери са разрешени. Взаимното споразумение бързо се превръща в гадна игра и двубой. В хода на малките си мръсни игри започват да вредят на хората около себе си. Когато любовникът на Мелинда е намерен мъртъв, първото подозрение на полицията пада върху Виктор. Но дали той искаше да отмъсти и да даде урок на жена си?

Търсенето на убиеца се превръща в пъзел, в който заподозрения се променя от един на друг. Кой казва истината и кой играе мръсна игра с цената на човешкия живот?

Филма е адаптация на едноименния роман на Патриша Хайсмит, който известната американска авторка публикува през 1957 г.

С участието на

  • Ben Affleck
    Ben Affleck
    Бен Афлек
  • Ana de Armas
    Ana de Armas
    Ана де Армас