Дедпул и Върколака

След всичко / След 5 (2023)

After Everything
4.78.2 хил. гласа
Актьори
Mimi Keene, Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford
Режисьор
Castille Landon
Сценаристи
Anna Todd, Castille Landon
Жанр
Драма
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 33 мин
Трейлър на След всичко / След 5 (2023)
59 681
Абонирай се за YouTube канала ни
Хардин осъзнава, че просто не може да се откъсне от Теса, каквото и да прави. За да се разсее от любовната си болка, той заминава за Португалия, за да си прекара добре. Но любовта винаги намира начин.
Филмът е петата и последна част от сагата След, създадена по бестселърите на Анна Тод. Хардин все още се опитва да се примири с миналото си. Той страда от раздялата с Теса, поради което му липсва творческа муза. Всички умират от желание да прочетат дългоочакваната му нова книга, но той не постига никакъв напредък, продължавайки да влиза в спорове с издателите. Вдъхновението не идва толкова бързо, колкото на него би му се искало, а на всичкото отгоре се чувства самотен и съкрушен, защото без Теса не му пука за нищо. Хардин не може да спре да мисли за нея и за тяхната незавършена любовна история. Той не може да си представи себе си без нея. За да се справи с това, Хардин решава да пътува до Лисабон, където живее Натали и на която дължи извинения, но как да обясни на Натали какво се случва с Теса? С разбито сърце, разколебан, чудейки се какъв ще бъде животът му без Теса, остава само един въпрос: ами ако тук всичко свършва? Ако иска животът му да поеме в по-добра посока и да изгради сериозна връзка, първо трябва да се промени.

Петата част на поредицата След е официално обявена декември 2022 г., с появата на първия тийзър.  Анонсът на филма буквално шокира феновете. Знаехме, че измъчената любовна история на Теса и Хардин определено ще приключи с четвъртата част. След това се очакваха още два филма: продължение, фокусирано върху децата на Теса и Хард и предистория, за живота на Хардин преди събитията от основната сага.

Все пак трябва да отбележим, че След 5 няма да има нов сюжет, а ще обхваща последната част от последната книга на Анна Тод. Докато четвъртта част обхваща малко повече от половината от последната книга, то петата включва финала на книгата.

 

 

Всички части

 1. След (2019)
  След (2019)
 2. След сблъсъка (2020)
  След сблъсъка (2020)
 3. След падането (2021)
  След падането (2021)
 4. След щастливия край (2022)
  След щастливия край (2022)
 5. След всичко (2023)
  След всичко (2023)