След (2019)

5.428 680 votes
Актьори
Selma Blair, Hero Fiennes Tiffin, Inanna Sarkis
Режисьор
Jenny Gage
Сценарист
Anna Todd, Susan McMartin
Снимки
Atlanta, USA, Georgia
Жанр
Драма
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 45 мин
Трейлър на След (2019)
37 011
Абонирай се за YouTube канала ни
Теса е в първата си година като студентка и има големи стремежи за бъдещето си. Нейния свят се преобръща със запознанството си с мистериозния Хардин Скот - мрачен и загадъчен, той преобръща представите ѝ за света около нея.

Теса е едно прекрасно момиче с големи мечти за своето бъдеще, която до сега е живяла тих и щастлив живот. Тя е привлекателна, умна и има добри отношения с приятеля си от детството си. Той и майка ѝ Карол винаги са ѝ давали всичко, което я прави щастлива. Накратко Карол не може да има по-добра дъщеря, която започва да учи в университет. Дори в училище тя винаги е била сред най-добрите в класа и това не трябва да се променя в университета.

Сега е в първия семестър на първата година в университета и вярва, че никой не може да прекъсне перфектния ѝ живот. На първия си ден във Вашингтонския държавен университет, нейния живот рязко започва да се променя, защото тя среща Хардин Скот: скандален, а като поведение се счита за “лошо момче”, което е пълната противоположност на нея. Въпреки че първата им среща е доста отблъскваща, скоро започва да се опознават. Той се оказва мистериозен и твърде различен, от всичко хора, които някога е срещала. Той я подтиква да се усъмни във всичко, в което някога е вярвала. И въпреки че не е съвсем приятелски настроен към нея, тя е необяснимо привлечена. Теса се влюбва толкова много и толкова сляпо, че от този момент тя повече никога няма да бъде същата.

Филма се основава на едноименната новела на Анна Тод, която издава през 2014 г. Нейната история е написана като фен-фикция към групата One Direction и по-специално към певеца Хари Стийлс. Тя започва да пише историята през 2013 г. в интернет платформата за споделяне на истории Wattpad.

Всички части

  1. След (2019)
    След (2019)
  2. След 2 (2020)
    След 2 (2020)