Диада

Тийнейджърски филми

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
БългарскиДрама
16-годишната Дида живее сама с пари, изпратени от майка ѝ. Възползвайки се от свободата и безгрижието, тя достига повратна точка, в която живота и психиката ѝ са на път да се сринат.
РомантиченДрама
4.8
Хардин осъзнава, че просто не може да се откъсне от Теса, каквото и да прави. За да се разсее от любовната си болка, той заминава за Португалия, за да си прекара добре. Но любовта винаги намира начин.
РомантиченДрама
5.3
Първокурсничката Аби е неустоимо привлечена от лошото момче на кампуса, който трябва да избягва, за да започне едно ново начало.
ДрамаЕкшънКомедия
8.5
Готови ли се за великия финал на сериала, за майсторите по карате Джони и Даниел - в сезон 6 ни очаква последната и най-голяма доза екшън.
ЕкшънКомедияПриключенски
5.3
Приятелите от първата част отиват на курорт за да направят голяма бизнес сделка. Бащата на Кайла току що е излязъл от затвора и идва като неканен гост.
Комедия
6.4
Мади (Дженифър Лорънс) е наета да съблазни 19-годишния Пърси, който отказва всякакви социални контакти, а още повече с момичета.
 • Jennifer Lawrence
  Дженифър Лорънс
ДрамаЕкшънКриминален
7.5
В третия сезон авантюристите около Джон продължава с амбициите си да намеря златото, което и беше откраднато.
ДрамаКомедия
7.5
В сезон 2 Джини трябва да се примири с разкритието, че майка ѝ е убила доведения ѝ баща, докато се подготвя за сватба.
РомантиченДрамаКомедия
6.4
Продължение на ситкома Шеметни години, в който Лея се премества при баба Кити, намира щура група приятели и диви приключения.
РомантиченДрама
4.6
Какво очаква Теса и Хардин: щастлив край, разрушителна страст или токсична връзка? Хардин е разтърсен от разкритие, свързано с миналото му, а Теса преживява собствената си трагедия.
ДрамаКомедия
7.9
В сезон 2 на драмата Белият лотос се разказва нова история. Този път проследяваме напълно различна група гости, които посещават същия хотелски комплекс.
 • Theo James
  Тео Джеймс
РомантиченДрама
5.4
Във вторият сезон клюкарката е решила да увеличи температурата и до края на годината да няма тайна, останала скрита.
Драма
8
12-годишната София е изправена пред скучната лятна ваканция. Неочаквано тя среща нови приятели и семейна трагедия, които я карат да порасне.
ДрамаЕкшънКомедия
8.5
В четвъртия сезон Даниел се обединява с японски сенсей, за да спре империята на Кобра Кай и спаси истинското карате.
КомедияТрилърУжас
6.2
Група приятели организират парти в уединена къща, по време на което е извършено убийство. Кой от тях е убиеца.
 • Amandla Stenberg
  Амандла Стенбърг
Комедия
5.1
Сони (Кевин Харт) се среща с най-добрия си приятел Хък (Марк Уолбърг) в един див уикенд без жената и децата си.
 • Mark Wahlberg
  Марк Уолбърг
 • Kevin Hart
  Кевин Харт
РомантиченДрама
4.7
Джим е последна година в гимназията и точно преди да постъпи в колежа се влюбва в Ан, което разколебава плановете му за следване.
 • Diane Kruger
  Диане Крюгер
ДрамаУжасФантастика
8.7
В сезон 4 на Странни неща семейство Байърс напука града, а руски учени изследват паралелния свят на чудовищата. Семейството не намира спокойствие, а в същото време учени имат нужда от някой, който познава по-добре мрачния свят.
ДрамаКомедияТрилър
6.2
Трима чернокожи студенти след като се връщат от парти, намират бяло момиче в безсъзнание в тяхната квартира. Дали да се обадят на полицията?