Дедпул и Върколака

Лятото, в което станат красива Сезон 2 (2023)

The Summer I Turned Pretty
7.342 хил. гласа
Сезон 2
8 епизода
Актьори
Lola Tung, Gavin Casalegno, Christopher Briney
Сценарист
Jenny Han
Снимки
Wilmington, North Carolina, USA
Жанр
Драма
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Лятото, в което станат красива Сезон 2 (2023)
3 564
Абонирай се за YouTube канала ни
На Бели ѝ предстоеше незабравимо лято, след като срещна първата си любов. Но едно неочаквано събитие помрачи всичките ѝ планове.

Сезон 1

Откакто Бели се помни, тя прекарва всяко лято с майка си Лорел и брат си в Куинс Бийч – красива къща на брега на морето. Дори тя живее само за лятото. През учебната година няма търпение да се върне на Куинс Бийч, броейки дните. Това е мястото, където тя е истински щастлива. Тук е къщата на най-добрата приятелка на майка ѝ Сузана. Тя прекарва всяко лято със синовете ѝ Конрад и Джеремия, които винаги се дразнят с нея, защото е по-малка.

Но тази година всичко е различно. Сега когато е станала на 16 години, като че ли много неща са се променили. Освен че тя се чувства по-пораснала, като че ли  вече е преминала бариерата, когато момчетата са се дразнели с нея, а сега е точно обраното – има чувството, че я харесват. Не само тя смята, че е станала красива, защото почти всички момчета гледат на нея с нови очи. Това лято на Бели ѝ предстои да изживее първата си голяма любов, а Конрад харесва от съвсем малка. Но Джеремия винаги се е държал по-добре с нея, както и е бил най-добър приятел. Само един от двамата ще заслужи сърцето ѝ. Тя няма представа, че тлее съвсем друг проблем, който заплашва да помрачи перфектното лято.

Сезон 2

За Бели лятото винаги е било свързано с най-хубавите моменти от живот ѝ. Последното лято беше най-запомнящо, защото тя среща първата си любов, в лицето на старт приятел, но също така си играеше с много сърца, създавайки проблеми. Нещо много по-лошо помрачи лятната ваканция, свързано със Сузана, майката на братята, с които прекарва лятото. Болестта която, някога е преборила и е скрила от всички, сега отново се завръща. За Бели лятото никога повече няма да бъде същото. Освен това сред целия емоционален хаос в нейния дом ще дойде неочакван гост, който ще превземе къщата им и ще принуди Бели да направи най-важното решение в живота си. Сега от Бели зависи да спаси красивата къща и да избере един от ухажорите си.