Дедпул и Върколака

Красиво бедствие (2023)

Beautiful Disaster
5.313 хил. гласа
Актьори
Libe Barer, Michael Cudlitz, Neil Bishop
Режисьор
Roger Kumble
Сценаристи
Jamie McGuire, Roger Kumble
Снимки
Sofia, Bulgaria
Жанр
Драма
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 45 мин
Трейлър на Красиво бедствие (2023)
21 931
Абонирай се за YouTube канала ни
Първокурсничката Аби е неустоимо привлечена от лошото момче на кампуса, който трябва да избягва, за да започне едно ново начало.

защото точно в този момент не иска и няма нужда от тях. Ако не друго, тя иска връзка, а не мимолетни срещи за една нощ.

За съжаление, пътят ѝ към новото начало е компрометиран от Травис, който упорито прави опити за обратното, а тя самата, като много други, са хлътнали по него. Той буквално прекарва нощите си като уличен боксьор, а точно това Аби не намира за привлекателно. Той е типично лошо момче, което тя трябва да избягва и който би трябвало да е последния, който вижда в живот си, но точно тези негови черти я привличат. Тя се опитва да скрие чувствата си, като се отнася с пренебрежение към него, но това го предизвиква още повече. Затова ѝ предлага залог: ако той излезе от ринга като победител в следващия си мач, Аби ще трябва да живее с него един месец. Но ако той получи дори един удар, в продължение на месец няма да спи с нито една жена. Но това, което той не знае, е, че Аби не е тази, за която се представя. Започва една красива катастрофа, в която и двамата трябва да се научат да пренебрегват тъмните тайни от миналото си.

Базиран на едноименния роман от 2011 г. на Jamie McGuire, която е първата книга от трилогията, включваща Walking Disaste и Almost Beautiful.

Филмът е създаден от Роджър Къмбъл, който е известен с младежки продукции като Секс игри (1999), Най-сладкото нещо (2002), Само приятели (2005) и След сблъсъка (2020).

Всички части

  1. Красиво бедствие (2023)
    Красиво бедствие (2023)
  2. Красива сватба (2024)
    Красива сватба (2024)