Дедпул и Върколака

След щастливия край / След 4 (2022)

After Ever Happy
4.711 хил. гласа
Актьори
Hero Fiennes Tiffin, Louise Lombard, Josephine Langford
Режисьор
Castille Landon
Сценаристи
Anna Todd, Sharon Soboil
Снимки
Sofia, Bulgaria
Жанр
Драма
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 59 мин
Трейлър на След щастливия край / След 4 (2022)
58 331
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на След щастливия край / След 4 (2022)
Какво очаква Теса и Хардин: щастлив край, разрушителна страст или токсична връзка? Хардин е разтърсен от разкритие, свързано с миналото му, а Теса преживява собствената си трагедия.

Връзката на Теса и Хардин е преминала през много трудности, възходи и падения, които са направили любовта им по-силна. Те обаче са се променили: Теса отдавна не е сладкото, наивно момиче, което току-що е започнало колежа, а твърдия вид на Хардин се разпада.

Когато истините за семействата им излизат наяве, те откриват, че не са толкова различни, колкото са смятали. Теса вече не е добро мило момче, а Хардин не е своенравното, а още по-малко жестоко момче, в което тя се влюби и за което го смяташе през цялото това време. Теса вече разбира вътрешните му чувства на гняв, но тайната, която е криела, е толкова голяма, че подтиква Хардин да се отвърне от абсолютно всичко – дори и от сродната си душа!

Паралелно с това, миналото застига Хардин и го принуждава да се отдалечи от Теса. След като е разкрил дълбоко пазена семейна тайна, започва да отблъсква всички, на които държи, дори най-важния човек в живота си. И все пак именно Теса винаги успяваше да му окаже подкрепата, от която толкова много се нуждаеше. Дали ще успее да се справи и този път?

Снимките отново са направени в София.

Всички части

 1. След (2019)
  След (2019)
 2. След сблъсъка (2020)
  След сблъсъка (2020)
 3. След падането (2021)
  След падането (2021)
 4. След щастливия край (2022)
  След щастливия край (2022)
 5. След всичко (2023)
  След всичко (2023)