Кунг-фу панда 4

След сблъсъка (2020)

After We Collided
537 хил. гласа
Актьори
Josephine Langford, Louise Lombard, Hero Fiennes Tiffin
Режисьор
Roger Kumble
Сценаристи
Anna Todd, Mario Celaya
Жанр
Драма
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 45 мин
Трейлър на След сблъсъка (2020)
126 368
Абонирай се за YouTube канала ни
В продължението на "След (2019)" Теса и Хардин продължават сложната си връзка. Теса е възмутена от поведението на Хардин, но все още се чувства силно привлечена от него.

След 2 (2020)

Теса току-що е открила предателството на Хардин Скот и неговото минало, при което излиза извън контрол. Мечтата за нейната идилична любовна история е вече изчезнала. Как може да е била толкова глупава, за да не открие измамата? Защо е била толкова сляпа, да не разбере, че това е игра?

Дълго време отричаше истината за него, а сега когато знае всичко това, се чувства предадена и унижена. След всичко случило се, Теса просто иска да се върне към стария си живот. Междувременно тя получава стаж в мечтаната издателска компания – първата стъпка изглежда успешна. На новата работа привлича вниманието на колегата си Тревър, който изглежда е олицетворение на това, което прави за нея един мъж идеален: умен, хумористичен, мил и отговорен.

Но спомените за страстните целувки, нежното докосване и преданата любов на Хардин, все още присъстват. Но защо след всички тежки разочарования желанието ѝ към мъжа с красивите зелени очи все още не спира? Докато младата жена си задава всички тези въпроси и се опитва да преодолее тежкия удар, Хардин едва сега осъзнава, че всъщност има чувства към нея и не иска да я загуби. Той ще трябва да се бори усилено, за да си върне отново Теса, а тайните на миналото му ще бъдат пречка в постигането на всичко това. Хардин ще трябва да избере между това, дали да промени своето поведение или да се довери на Теса и да ѝ разкаже цялата истина, и всичко което до сега е крил. Но за да направи това, първо трябва да заобиколи въпросите, които младата жена не може да избегне да не зададе.

Ще могат ли да си простят всичко и да забравят? До каква степен любовта може да търпи?

Базиран на романите на Анна Тод, в които Хардин е измислен герой по образ на Хари Стайлс от музикалната групата One Direction.

Колкото и да е смешно, основният актьорски състав на филма се състои от роднини на добре известни актьори: Hero Fiennes Tiffin (Хардин) е племенник на Ралф Файнс, Josephine Langford (Теса) е сестра на Кетърин Лангфорд, а Dylan Sprouse е близнакът на Коул Спраус (сериала Riverdale).

 

Хардин Скот След сблъсъка

 

Всички части

 1. След (2019)
  След (2019)
 2. След сблъсъка (2020)
  След сблъсъка (2020)
 3. След падането (2021)
  След падането (2021)
 4. След щастливия край (2022)
  След щастливия край (2022)
 5. След всичко (2023)
  След всичко (2023)