След 2 (2020)

Актьори
Hero Fiennes Tiffin, Dylan Sprouse, Selma Blair
Режисьор
Roger Kumble
Сценарист
Anna Todd, Mario Celaya
Жанр
Драма
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ
51 681
В продължението на "След (2019)" Теса и Хардин продължават сложната си връзка. Теса е възмутена от поведението на Хардин, но все още се чувства силно привлечена от него.

After We Collided (2020)

Теса току-що е открила предателството на Хардин Скот и мечтата за нейната идилична любовна история е изчезнала. Как може да е била толкова глупава, че да не открие измамата? Защо е била толкова сляпа, да не разбера, че това е игра?

Дълго време отричаше истината за него, а сега когато знае всичко това, се чувства предадена и унижена. След всички случило се, Теса просто иска да се върне към стария си живот, живот в който са липсвали спомените за страстните целувки, нежното докосване и неговата предана любов. Но защо след всички тежки разочарования желанието ѝ към мъжа с красивите зелени очи все още не спира?

Докато младата жена си задава всички тези въпроси и се опитва да преодолее този тежък удар, Хардин едва сега осъзнава, че всъщност има чувства към нея и не иска да я загуби. Той ще трябва да се бори усилено за да си върне отново Теса, а тайните на миналото му ще бъдат пречка да постигне всичко това. Хардин ще трябва да избере между това, дали да промени своето поведение или да се довери на Теса и да ѝ разкаже цялата истина, и всичко което до сега е крил. Но за да направи това, първо трябва да заобиколи въпросите, които младата жена не може да избегне да не зададе. Ще могат ли да си простят всичко и да забавят? До каква степен любовта може да търпи?

 

 

Всички части

  1. След (2019)
    След (2019)
  2. След 2 (2020)
    След 2 (2020)