След 2 (2020)

Актьори
Hero Fiennes Tiffin, Dylan Sprouse, Selma Blair
Режисьор
Roger Kumble
Сценарист
Anna Todd, Mario Celaya
Жанр
Драма
Година
2020
Премиера
2020
Държава
САЩ
30 116
В продължението на "След (2019)" Теса и Хардин продължават сложната си връзка. Теса все още е възмутена от поведението на Хардин, но все още се чувства силно привлечена от него.

After We Collided (2020)

Снимките на втората част са завършени, но както при всеки филм, етапа на видео обработка е по-дълъг от заснемането. Все още няма официална дата на премиера.

Ако се интересувате, какво ще се случи във втората част, вижте следващите редове.

Теса току-що е открила предателството на Хардин Скот и мечтата за нейната идилична любовна история е изчезнала. Как може да е била толкова глупава, че да не открие измамата? Защо е била толкова сляпа, да не разбера, че това е игра?

Дълго време отричаше истината за него, а сега когато знае всичко това, се чувства предадена и унижена. След всички случило се, Теса просто иска да се върне към стария си живот, живот в който са липсвали спомените за страстните целувки, нежното докосване и неговата предана любов. Но защо след всички тежки разочарования желанието ѝ към мъжа с красивите зелени очи все още не спира?

Докато младата жена си задава всички тези въпроси и се опитва да преодолее този тежък удар, Хардин едва сега осъзнава, че всъщност има чувства към нея и не иска да я загуби. Той ще трябва да се бори усилено за да си върне отново Теса, а тайните на миналото му ще бъдат пречка да постигне всичко това. Хардин ще трябва да избере между това, дали да промени своето поведение или да се довери на Теса и да ѝ разкаже цялата истина, и всичко което до сега е крил. Но за да направи това, първо трябва да заобиколи въпросите, които младата жена не може да избегне да не зададе. Ще могат ли да си простят всичко и да забавят? До каква степен любовта може да търпи?

Всички части

  1. След (2019)
    След (2019)
  2. След 2 (2020)
    След 2 (2020)