Неукротимият Спирит
After We Fell

След 3 (2021)

Актьори
Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Arielle Kebbel
Режисьор
Castille Landon
Сценарист
Anna Todd, Sharon Soboil
Снимки
Sofia, Bulgaria
Жанр
Драма
Година
2021
Премиера
2021
Държава
САЩ
3 324
В третата част на горещата поредица в семейството на Теса се появява тайна, която може да коства връзката и бъдещето ѝ с Хардин. Освен това нейният нов колега допълнително усложнява ситуацията.

След падането (2021)

Въпреки че любовната история между Теса и Хардин е преживяла много усложнения, този път тя е много по-сложна от всякога. Сега, когато Теса е взела едно от най-важните решения в живота си, всичко се променя напълно. Тайните за техните семейства, които излизат наяве, заплашват тяхното бъдеще. Бащата на Теса, който отдавна е напуснал своето семейство се завръща. Как ще протече тяхното събиране, особено когато връзката им с Хардин е нестабилна, както винаги.

Теса се премества в Сиатъл, където започва нова работа, а нейния колега Робърт никак не улеснява трудното ѝ положение. Животът на Теса започва да се разпада и нищо не е като преди. Въпреки взаимната си любов, те са заобиколени от ревност, омраза и прошка.

Ако до сега любовта им беше достатъчна, за да поддържа връзката си, то дали наистина си е струвало?

Всички части

  1. След (2019)
    След (2019)
  2. След сблъсъка (2020)
    След сблъсъка (2020)
  3. След 3 (2021)
    След 3 (2021)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички