Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Никога не е просто секс (2024)

It's Never Just Sex
5.223 гласа
Актьори
Ivo Arakov, Niki Iliev, Sanya Borisova
Режисьор
Саня Борисова
Сценаристи
Ники Илиев, Иво Араков, Саня Борисова
Жанр
Комедия
Година
Премиера в България
Държава
Трейлър на Никога не е просто секс (2024)
840
Абонирай се за YouTube канала ни
Четири напълно различни жени и имат един и същ проблем - нямат семейство. Грешка от предния им живот, е белязала сегашната им карма

Завладяваща комедия около няколко преплетени съдби, всяка от които има своя уникален характер, стремежи и мечи. Но всички те има обща дилема – търсенето на щастливия семеен живот.

Един филмът, който показва силна е жена в нашето съвремие. Сюжета се фокусира около 4 основни неща, които търси всяка една жена – това са красотата, силата, независимостта и решителността да се откъсне от каквито и да било предразсъдъци. Представен под формата на комедия, филмът проследява на какво са готови жените, за да се откъснат от ограниченията си и иронията, която следва от тяхната решителност и дързост.

Запознаваме се с четири напълно различни жени по всяко едно отношение. Мая е семейна жена, която освен задълженията в къщи няма друг живот. За нея целия живот се върти около семейството. Дните ѝ са изтъкани от загриженост. Но за да устои на цялата тази бъркотия, трябва сила. За да върши ежедневните  си задължения, тя трябва да се противопоставя на всички несгоди на живота. Въпреки, че на всяко препятствия на семейството си, тя застава като лъч надежда – не го прави с лекота. Зад жизнерадостния ѝ вид се трупа умора. Понякога една такава всеотдайност, може да остане незабелязана. За тези, които я познава, тя би е пример, какво означава да следваш безусловно своите принципи. Но това не означава, че е щастлива.

Вики току що е завършила училище и иска да се премести в по-голям град, където да преследва мечтите и стремежите си. Тя открива, че преследването на целите ѝ ще бъде за сметка на личния живот, връзките и най-вече щастието.

За актрисата Мадлен най-важното нещо в живота е любовта. За нея това е смисъла на всичко. Колкото повече се опита да запълни празнотата в сърцето си, толкова повече проблеми създава.

Като човек на изкуството Ира е с бохемска природа. Тя има богато наследство, с авантюристичен дух, тя е отворена към всяко ново пътуване в неизвестното. Но търсенето на приключения, пищния живот и тръпката от непознатото не я засищат. Оказва се, че те са преходни.

Общото между всички е, че не могат да има пълноценно семейство и точно това ги събира на карти таро. Те разбира, че проблемът им е от миналия живот, защото четирите са се познавали и са имали един и същ мъж и това е Султан.

По-лошото е, че те са убили Султан, а в е този живот ще трябва да изплатят грешката си.