Дедпул и Върколака

Жената на пътешественика във времето (2022)

The Time Traveler's Wife
7.718 хил. гласа
Сезон 1
6 епизода
Актьори
Rose Leslie, Everleigh McDonell, Theo James
Сценарист
Steven Moffat
Снимки
New York City, New York, USA
Жанр
Драма, Фантастика
Година
Премиера
Държави
САЩ, Англия
Трейлър на Жената на пътешественика във времето (2022)
576
Абонирай се за YouTube канала ни
Хенри има необичайна способност, поради която хаотично скача в различни времена на миналото и бъдещето. Той е влюбен в Клер, която посещава от 14 години и между които се развива сложна любовна история.

От 6-годишна възраст Клер е посещавана от мистериозен мъж. Този човек е Хенри (Тео Джеймс), пътешественик във времето. Понякога той нахлува в живота на Клер от бъдещето, а понякога от миналото и ѝ разказва истории, които тепърва предстоят да се случат или вече са се случили. Хенри смята, че способностите му да пътува във времето не са дар, а проклятие. Той може да изчезне във всеки един момент и да се появи в произволно друго измерение, където трябва бързо да се адаптира с новия си начин на живот, който ще трае временно. Хенри живее в постоянна опасност, но в Клер открива голямата си любов. Може ли тази любов да продължи и при тези обстоятелства?

Адаптация на сериала по едноименния бестселър на Одри Нифнегър. През юли 2018 г. HBO официално поръча сериала по романа на Одри Нифнегър, който е адаптиран като игрален филм през 2009 г. Сценария е написан от Стивън Мофат, който е известен със сериала Доктор Кой.

С участието на

  • Theo James
    Theo James
    Тео Джеймс