Кунг-фу панда 4

Гадни момичета (2024)

Mean Girls
6.214 хил. гласа
Актьори
Angourie Rice, Auli'i Cravalho, Reneé Rapp
Режисьори
Samantha Jayne, Arturo Perez Jr.
Сценарист
Tina Fey
Снимки
Middletown, New Jersey, USA
Жанр
Комедия
Година
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 52 мин
Трейлър на Гадни момичета (2024)
524
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Гадни момичета (2024)
Новата ученика Кейди се сблъсква със сложната социалната йерархия в най-безмилостната джунгла на света - гимназията.

Кейди се премества от Африка в Илинойс. Но тъй като нейните родителите са учени, трудно биха могли да си представят реда в гимназията или по-скоро социалната йерархия в тази развита страна, която често се смята за пример. В лицето на гимназията, на нея ѝ предстои да се изправи пред един напълно нов свят.

За неин късмет групата от най-популярни тийнейджъри са ѝ хвърлили око. Новата ученичка Кейди е приветствана на върха на социалната хранителна верига от елитната група популярни момичета, наречена “Пластиките”. Начело на групата е коварната Реджина, а нейните подчинени са Гретхен и Карен. Когато обаче Кейди прави голямата грешка – да се влюби в бившето гадже на Реджина, тя се оказва на прицел на надменната, нахална, хладнокръвна и безмилостна клика. В една такава неравностойна борба Кейди няма да оцелее сама. Тя се опитва да настрои дамското съсловие срещу врага си. Докато Кейди се опитва да унищожи най-големия хищник на групата с помощта на отхвърлените си приятели, в същото време трябва да остане вярна на себе си, докато се движи в най-безмилостната джунгла на света – гимназията.

Римейк на известния филм от 2004 г. Сценарист е Тина Фейкм, която вече е написала оригинала, както и адаптацията на Бродуей.

Хита на тийнейджърските филми се завръща на големия екран под формата на филмова адаптация. Сценарият е написан от Тина Фей, която вече е създала оригинала и бродуейската музикална адаптация, премиерата на която е през 2017 г. във Вашингтон.

Две звезди от оригинала се завръщат в ролите си: Тина Фей отново е в ролята на учителката г-жа Норбъри, Тим Медоус е директора на училището. От актьорските състав на мюзикъла на Бродуей се завръща единствено Рене Рап.

През декември 2023 г. Рене Рап и Меган Дъ Стелиън издават песента Not My Fault от филма.