Кейт Уинслет
Kate Winslet

Ману бързолета (2019)

За Ману, бързолет отгледан от чайки, живота никога не е бил лесен. След като не успява да се справи с чайкестите отговорност той е прогонен и разбира истинската си същност. Намирайки нов дом и приятели, той мисли че е открил щастието, но сега се появяват ново проблеми: мишките са откраднали яйце на бързолетите, а чайките са връхлетени от буря. Една получайка и полубързолет ще помогне на всички.
5.5

Планината помежду ни (2017)

Историята на двама оцелели от самолетна катастрофа в планините на Колорадо. Тежко ранени, те са принудени да се обединят и да надделеят над жестоката природа. Без телефони и всякаква модерна техника, те трябва да разчитат единствено на себе си.
6.4

Код: 999 / Triple 9 (2016)

Екип от мръсни ченгета е изнудван от руската мафия, да изпълни почти невъзможен обир. Техният план е объркан, когато един новобранец предприема собствени действия и решава да атакува мафията и корумпираните си колеги.
6.3

Косвена красота / Collateral Beauty (2016)

Понякога дори и хората, които имат перфектен живот, може да се сблъскат с нещо непреодолимо. Богат бизнесмен вижда трагедия през очите си, която променя психиката му. След стреса, колегите са единствено, които се опитват да му помогнат.
6.8

Дивергенти 2: Бунтовници / Insurgent (2015)

Втората час на Divergent. Между петте фракции отново се заражда конфликт. Tris трябва да избере към коя фракция да се присъедини или да действа по свой собствен начин
6.2

Стив Джобс / Steve Jobs (2015)

Филма за брилянтния гений Стив Джобс, който създава най-успешната компания и марка. Един по-различен поглед на неговото управление и ръководство в Apple.
7.2

Дивергенти / Divergent (2014)

В бъдещето хората са разделени на отделни фракции. Всяка фракция има собствен начин на живот. Една млада жена на име Tris трябва да избере към коя фракция да продължи. Тя избира такава, при която хората са подложени на силни физически изпитания, за да станат войни. Но след като разбират че Tris е дивергент, това означава че тя непременно трябва да бъде убита. Трис се обединява с едни войн от тази фракция, който трябва да й каже, какво могат да правят дивергентите, и защо светът иска да ги унищожи.
6.7

Малки бъркотии / A Little Chaos (2014)

Накратко: Филм в който двама ландшафт архитекти ще трябва да се състезават в една надпревара за дизайн, ще победи не този който е по-добър.
6.5