Стив Джобс / Steve Jobs (2015)

7.2137 310 votes
Актьори
Seth Rogen, Kate Winslet, Michael Fassbender
Режисьор
Danny Boyle
Сценарист
Walter Isaacson, Aaron Sorkin
Жанр
Драма
Година
2015
Премиера
Държава
САЩ, Англия
Продължителност
122 мин.
Бъди в час с киното!
Абонирай се за YouТube канал ни
Трейлър на Стив Джобс / Steve Jobs (2015)
2069
3
0
Филма за брилянтния гений Стив Джобс, който създава най-успешната компания и марка. Един по-различен поглед на неговото управление и ръководство в Apple.
Всички познаваме Стив Джобс и това което е постигнал. Когато всички се стремяха да направят компютрите по-бързи, той направи от телефона компютър. Преди около 30 години, първия тъчскрийн телефон е разработен от Apple. Но как Стив Джобс е постигнал това, което другите още не са си представяли? Във филма се засяга неговия независим дух, който се стрелям винаги към собствените си цели и не позволявал иделите му да бъдат заглушени от чужди мнения и възгледи.

Биографичен филм за Apple и основателя на фирмата Стив Джобс. Филма хвърля критичен поглед към три различни точки от живот му. Без съмнение успеха на Стив Джобс се дължи главно на авторитарния стил на лидерство, който без никакво състояние се е превърнал в най-успешния производител на компютри. Неговите продукти заемат главно високотехнологичния пазар и са символи на дизайн. Той не е позволявал да се променят неговите идеи и решения. Колеги му са се страхували от буйния темперамент и безкомпромисните си претенции към властта.

Актьорски състав

 • Michael Fassbender
  Michael Fassbender
  Майкъл Фасбендър
 • Katherine Waterston
  Katherine Waterston
  Катрин Уотърстън
 • Kate Winslet
  Kate Winslet
  Кейт Уинслет