Планината помежду ни (2017)

6.460 940 votes
Актьори
Idris Elba, Beau Bridges, Kate Winslet
Режисьор
Hany Abu-Assad
Сценарист
J. Mills Goodloe, Chris Weitz
Жанр
Драма
Година
2017
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 52 мин
Трейлър на Планината помежду ни (2017)
4 555
Абонирай се за YouTube канала ни
Историята на двама оцелели от самолетна катастрофа в планините на Колорадо. Тежко ранени, те са принудени да се обединят и да надделеят над жестоката природа. Без телефони и всякаква модерна техника, те трябва да разчитат единствено на себе си.

The Mountain Between Us (2017)

Писателката Алекс и неврохирурга Бен не се познават, но двамата има един и същ проблем: те стоят на едно и също летище, защото редовните полети са били отменени поради лошото време, а те трябва възможно най-скоро да потеглят. Бен е известен лекар, на който му престои спешна операция и бързо трябва да стигне до Балтимор. Алекс, от своя страна бърза за сватбата си.

Най-накрая се намира един малък самолет за тях, който е последния им шанс да напуснат летището. По време на полета, пилота получава сърдечен удар и самолета пада в отдалечен планински масия. Двамата пътници преживяват катастрофата и бързо осъзнават, че чакането за помощ е напразно – твърде далеч са от всяка цивилизация, а няма никакво транспортно средство. Трябва да преминат стотици километра през заснежения пейзаж. Заедно те трябва да се противопоставят на смъртоносния студ и да намерят път надолу в долината. Между двамата се развива деликатна романтика, въпреки всички неблагоприятни обстоятелства.

Адаптация на романа на Чарлз Мартин, който е със същото име.

Актьорски състав

  • Idris Elba
    Idris Elba
    Идрис Елба
  • Kate Winslet
    Kate Winslet
    Кейт Уинслет