Код: 999 / Triple 9 (2016)

6.361 780 votes
Актьори
Casey Affleck, Anthony Mackie, Chiwetel Ejiofor
Режисьор
John Hillcoat
Сценарист
Matt Cook
Снимки
USA, Georgia, Atlanta
Жанр
Екшън, Криминален, Трилъри
Година
2016
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 55 мин
Трейлър на Код: 999 / Triple 9 (2016)
2 257
Абонирай се за YouTube канала ни
Екип от мръсни ченгета е изнудван от руската мафия, да изпълни почти невъзможен обир. Техният план е объркан, когато един новобранец предприема собствени действия и решава да атакува мафията и корумпираните си колеги.

Атланта е изпълнен с престъпления, местната полиция се сблъсква с уличните битки, публични екзекуции и жестоки изтезания.  Полицията е изправена пред всемогъщата руската мафия, която прави господство на всички тези събития.

Младият полицай Крис все още вярва, че е в състояние да направи разлика между доброто от злото. Нито новобранците, нито чичо му Джефри, който е опитен полицай не знаят колко на брой са престъпни машинации. В действително Крис е попадал на неподходящо място, защото едва ли има негов колега, който да не е корумпиран. Всички те са изнудвани от руската мафия да извършват особено рисков обир. Те създават перфектен план за обир, в който Крис ще бъде поредната нищо неподозираща пионка. Всички са готови, както и Крис, който решава да удари колегите си с пълна сила и да им обърне плана с главата надолу.

Актьорски състав

 • Teresa Palmer
  Teresa Palmer
  Тереза Палмър
 • Gal Gadot
  Gal Gadot
  Гал Гадот
 • Kate Winslet
  Kate Winslet
  Кейт Уинслет