Тереза Палмър

Тереза Палмър
Teresa Palmer
Дата на раждане
26 Февруари 1986
Роден град
Аделаида, Австралия
Възраст
35
Националност
Австралия
Богатство
$ 3 мил.
Височина
1.64
Първи филм
Вълчият залив (2005)
Най-добър филм
Възражение по съвест (2016)
Най-лош филм
Гняв 2 (2006)

Тереза Палмър e австралийска актриса и модел. Нейната пробивна роля е във филма 2:37 (2006), за която е номинирана за наградата на Австралийския филмов институт за най-добра главна женска роля.

Тя има трудно детство поради развода на родителите си и е отгледана частично от майка си и баща си. Младата Тереза ​​работи временно в заведения за бързо хранене, търговия на дребно, магазин за дрехи и други. Докато учи журналистика, работи в рекламни агенции, но иска да се занимава със защита на животните. След напускане на колежа, за да се издържа финансово, тя започва  работата на статист в различни австралийски филми. До някаква степен късмета за кариерата на Тереза започва в търговски център, където е забелязана от режисьора Murali K. Thalluri, който я кани във филма 2:37. За изпълнението си е номинирана за наградата на Австралийския филмов институт, което увеличава популярността ѝ. В крайна сметка тя се мести в Холивуд и се утвърждава, въпреки лошите финансови успехи на филмите, в които участва. Нейните изпълнения получават смесени отзиви, поради което трябва да се бори да оцелее в конкурентния свят на киното. Тя създава собствена продуцентска компания, наречена Avakea Productions, заедно с други австралийски артисти и изучава бойни изкуства, за да си осигури роли в приключенските филми. Тереза също е представителка на марката Modern Darling на бижутера Jan Logan в Сидни. След борбата в актьорството, днес тя е в разцвета на кариерата си и я очаква светло бъдеще.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички