Смъртта може да почака
Mare of Easttown

Мер от Ийсттаун (2021)

8.599 650 votes
Сезон 1
7 епизода
Актьори
Kate Winslet, Jean Smart, Julianne Nicholson
Сценарист
Brad Ingelsby
Снимки
Mont Clare, Pennsylvania, USA
Жанр
Драма, Криминален
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
Трейлър на Мер от Ийсттаун (2021)
147
Абонирай се за YouTube канала ни
Мер (Кейт Уинслет) е следовател в малко градче, животът на която е разкъсан след случай на изчезнало младо момиче. След като в града е извършено убийство, тя решава да вникне в тъмните тайни на съгражданите си.

Мер е следовател в малкото градче Ийсттаун. Тя е прекарала целият си живот в този град, неразделна е от него и тук всички я познават. В гимназията е била баскетболна легенда, защото е повела отбора към мечтания успех. Градът чества 25 години от тази най-голяма победа за всички времена, но личния живот на Мер съвсем не е толкова хубав. Синът ѝ се самоуби преди време, бракът ѝ отдавна приключи, а бившият ѝ съпруг живее с новата си годеница в съседство.

В следователската си работа тя се занимава най-вече с престъпления като кражби, но случаят с изчезналото момиче Кейти я преследва от една година. След като се появява ново убийство, Мер трябва да се задълбае в тъмните тайни на съгражданите си за да разгадае мистерията. След като случаят с Кейти хвърля лоша светлина върху градското полицейското управление, младият окръжен детектив Колин е извикан, за да помогне на Мер в разследването.

С участието на

  • Kate Winslet
    Kate Winslet
    Кейт Уинслет
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички