Филми с Ана де Армас

Ана де Армас
Ana de Armas
За да съживят мъртвия си брак се Вик (Бен Афлек) и Мелинда (Ана де Армас) се споразумяват да имат любовници. Постепенно ситуацията се превръща в психологическа игра.
Джеймс Бонд напусна активната си служба и се радва на тих живот в Ямайка. Но почивката му е краткотрайна, защото старият му приятел Феликс от ЦРУ се появява с молба за помощ. Мисията за спасяването на отвлечен учен ще се окаже много по-сложна от очакваното, тъй като в средата на всичко е мистериозен злодей, въоръжен с нова и опасна технология.
Адаптация на книгата на Саманта Пауър, която разказва за един блестящ дипломат, който буквално е дал живот си, за да помага на обикновените хора по цял свят, използвайки уменията си за преговор.
Харлан Тромби е убит точно на рождения си ден, което превръща празника в загадъчна вечер. Всички присъстващи гостите и членовете на семейството са заподозрени, докато не се намери виновника. Докато напрежението се увеличава, все повече тайни, интриги и лъжи изплуват.
Хофман получава шанс да се освободи от затвора, като изпълни успешно мисия на ФБР, която отново ще бъде в затвора, от който иска да излезе. Той приема задачата, но след една грешна стъпка, мисията потегля към провал. Часове преди да бъде идентифициран като къртица, ще се опита да избяга от затвора, което е последния му шанс за свобода.
Офицер от полицията на Лос Анджелис разкрива дълго погребана тайна, която може да потопи света в хаос. Това откритие го подтиква да намери, Рик Декард, който се води за изчезнал от 30 години.
Двама братя, които са истински професионалисти, за кражба на автомобили обединяват усилията си, за да търсят нови предизвикателства. Те трябва да откраднат скъпа кола, но попадат на не по-малко опитен от тях престъпен бос.
Филма за Роберто Дюран, който носи псевдонима „Ръце от камък”. Легендарния боксьор се завръща на ринга на 50 години с тази разлика, че е станал още по-силен.
Двама души, които живеят в Маями с лукс, снабдяват Ирак с оръжия по време на войната. Със своите $ 300 милиона те се сблъскват със всякакви личности някои от които мога да се окажат фатални.
След като детектива Изабел стана свидетел на чудо, започват да я измъчва странни видения. Нейния път се пресича с полицай, който е обвинен в убийството на партньора си. Единствения свидетел на убийството е Изабел, но какво е видяла тя?
Няколко фатални жени, ще помрачат живота на щастливо женен мъж
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички