Knives Out (2019)

Актьори
Ana de Armas, Daniel Craig, Chris Evans
Режисьор
Rian Johnson
Сценарист
Rian Johnson
Снимки
Boston, Massachusetts, USA
Жанр
Драма, Комедия, Криминален
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 10 мин
Бюджет
$40,000,000
Трейлър на Knives Out (2019)
66
Детектив разследва убийство на известен мъж, в навечерието на рождения му ден. В хода на разследването ще се сблъска със тайните на ексцентричното семейство и потопи в мрежа от лъжи и интриги, за да разбере кой стои зад преждевременната смърт на 85-годишния мъж.

След като известен писател е убит в разкошното си имение, точно когато навършва 85 години, рождения ден се превръща в мистериозна вечеря за семейството му. Беноа (Даниел Крейг) и неговият партньор трябва да извършат разследването, при което всички в семейството са заподозрени, докато не се открие извършителя. Дори и новопристигналите гости и роднини са помолени да не напуска имението, докато приключи разследването, което се оказва много ентусиазирано. Не след дълго се оказва, че това не е съвсем обикновено семейство, а между роднините е имало конфликти в продължение на години. Появяват се все по-изненадващи ситуации, а когато напрежението между присъстващите нараства неизмеримо, все повече тайни започват да изплуват.

Режисьора Риан Джонсън с този филм иска да почете любимата си писателка Агата Кристи, както и един от най-влиятелните режисьори Алфред Хичкок.

Актьорски състав

 • Chris Evans
  Chris Evans
  Крис Евънс
 • Ana de Armas
  Ana de Armas
  Ана де Армас
 • Daniel Craig
  Daniel Craig
  Даниъл Крейг
 • Michael Shannon
  Michael Shannon
  Майкъл Шанън
 • Jamie Lee Curtis
  Jamie Lee Curtis
  Джейми Лий Къртис