Капитан Марвел 2

Вади ножовете 2 (2022)

Glass Onion
7.1412 хил. гласа
Актьори
Daniel Craig, Kate Hudson, Edward Norton
Режисьор
Rian Johnson
Сценарист
Rian Johnson
Снимки
Greece
Жанр
Драма, Криминален, Трилър
Година
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 19 мин
1 661
Абонирай се за YouTube канала ни
Частният детектив Беноак Блан отново е изправен пред загадъчно убийство с неясни мотиви и дълъг списък със заподозрени.

Частният детектив Беноа (Даниел Крейг) отново трябва да разкрие истината около едно убийство. Този път той ще трябва да се премести в крайбрежен град в Гърция, за да разкрие престъплението между група приятели, които претърпяват ужасно събитие. Предстои му сложен случай, в който списъкът със заподозрени е дълъг, а мотивът за убийството е изключително необичаен. Технологичният милиардер Майлс е поканил приятелите си от кръга на богатите, красивите и влиятелните на почивка на частния си остров в Гърция. Сред поканените гости са предприемача Касандра, губернаторката Клеър, учен, модна дизайнерка и нейната асистентка, както и YouTube звездата Дюк (Дейв Баутиста) и приятелката му.

Това, което трябваше да бъде бляскаво парти, се превръща в местопрестъплението, а всички стават заподозрени. Известният частен детектив Беноа е помолен да разреши случая и да открие убиеца.

След като първата част имаше огромен успех, както в приходи, така и сред критиците, вероятността за продължение, за която Райън Джонсън намекна по-рано, стана реалност.

Филмът обаче не е замислен като пряко продължение, а като самостоятелна история, в която следователят Беноа ще бъде в центъра на сюжета.

Netflix спечели наддаването за правата на търга, като плати 469 млн. долара за правата, изпреварвайки конкуренти като Amazon и Apple.

Третата част на поредицата е поръчана от Netflix, още преди разработването  на втората.

С участието на

 • Daniel Craig
  Daniel Craig
  Даниъл Крейг
 • Dave Bautista
  Dave Bautista
  Дейв Батиста
 • Kathryn Hahn
  Kathryn Hahn
  Катрин Хан

Всички части

 1. Вади ножовете (2019)
  Вади ножовете (2019)
 2. Вади ножовете 2 (2022)
  Вади ножовете 2 (2022)