Блейд Рънър 2 / Blade Runner 2049 (2017)

8415 760 votes
Актьори
Harrison Ford, Ana de Armas, Ryan Gosling
Режисьор
Denis Villeneuve
Сценарист
Michael Green, Hampton Fancher
Снимки
Hungary, Budapest
Жанр
Sci-Fi
Година
2017
Премиера в България
Държава
САЩ, Англия, Унгария, Канада, Испания
Продължителност
2 ч 44 мин
Трейлър на Блейд Рънър 2 / Blade Runner 2049 (2017)
3 233
Абонирай се за YouTube канала ни
Офицер от полицията на Лос Анджелис разкрива дълго погребана тайна, която може да потопи света в хаос. Това откритие го подтиква да намери, Рик Декард, който се води за изчезнал от 30 години.

Продължение на култовия филм “Блейд Рънър” от 1982 г. Режисьора на първия предшественик е Ридли Скот, също е свързан с втория филм. Филма се развива десетилетия след края на първата част. Последния път когато виняхме Рик Декард, бе на полета на Лос Анджелис през 2019 г. От тогава никой не го е виждал. Въпреки това, някои хора имат интереси свързани с него и едно ченге започва да го търси. Полицейско управление на Лос Анджелис открива тайна, която е била погребана в продължение на много години и има потенциал да доведе обществото до хаос. Техните изследвания ще доведат до легендарния Рик Декард, който е в неизвестност в продължение на 30 години.

Декарт решава да се изправи срещу социалните стереотипи. В новия човешкия свят андроидите искат да завземат властта.  Техните собствени роботи, ще се обърнат срещу хората. За да се защити човечеството, са изпратени специални ловци, но и за тях мисията се оказва непосилна. Това не е изненадващо тъй като машините са станали по-бързи и силни.

Филма ще бъде чудесен подарък за фенове на предишната част и всички, които желаят да погледат в бъдещето на съвременния свят, на най-модерните иновации, под различна гледна точка.

Актьорски състав

 • Ryan Gosling
  Ryan Gosling
  Райън Гослинг
 • Ana de Armas
  Ana de Armas
  Ана де Армас
 • Dave Bautista
  Dave Bautista
  Дейв Батиста
 • Robin Wright
  Robin Wright
  Робин Райт