Тенет

Разобличен / Exposed (2016)

4.313 450 votes
Актьори
Ana de Armas, Christopher McDonald, Keanu Reeves
Режисьор
Gee Malik Linton
Сценарист
Gee Malik Linton
Снимки
New York City, USA, New York
Жанр
Криминален
Година
2016
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 42 мин
Трейлър на Разобличен / Exposed (2016)
1 719
Абонирай се за YouTube канала ни
След като детектива Изабел стана свидетел на чудо, започват да я измъчва странни видения. Нейния път се пресича с полицай, който е обвинен в убийството на партньора си. Единствения свидетел на убийството е Изабел, но какво е видяла тя?
Изабел де ла Круз става свидетел на истинско чудо. Тя разказва на близките си за странната случка, която я сполетява на гарата, но никой не и повярва. Не след дълго започват да се случват най-различни неща, които нямат нормално обяснение. През това време детектив Скот Галбан разследва мистериозното убийство на партньора си. Изабел се оказва единствения човек, който може да му помогне да намери отговорите от които се нуждае. Детектива, обаче, не вярва в чудеса и затова задачата му става все по-трудна. Той ще трябва да повярва поне веднъж в невероятното, за да открие отговора за смъртта на приятеля си, а Изабел ще трябва да потърси много навътре в своето съзнание, за да разреши мистериите, които я сполетяват напоследък и правят живота и непоносим.

Актьорски състав

  • Ana de Armas
    Ana de Armas
    Ана де Армас
  • Keanu Reeves
    Keanu Reeves
    Киану Рийвс
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички