Смъртта може да почака
No Time to Die

Смъртта може да почака (2021)

Актьори
Daniel Craig, Rami Malek, Ana de Armas
Режисьор
Cary Joji Fukunaga
Сценарист
Robert Wade, Neal Purvis
Снимки
Buckinghamshire, Iver Heath
Жанр
Екшън, Приключенски, Трилъри
Година
2021
Премиера в България
Държава
Англия, САЩ
Продължителност
2 ч 43 мин
Бюджет
$ 250 000 000
Трейлър на Смъртта може да почака (2021)
9 629
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Смъртта може да почака (2021)
Трейлър на Смъртта може да почака (2021)
Джеймс Бонд потегля на нова мисия, заедно с негов стар приятел, в която трябва да открие злодей, който притежава опасно оръжие.

Този път Джеймс Бонд реши да спре да работи като агент на MI6, за да се радва на почивка на плажа в Ямайка с голямата си любов Мадлен Суон. Спокойствието на Карибския остров приключва бързо, когато негов приятел от ЦРУ Феликс го посещава и го моли за помощ. Задачата е да спаси отвлечен учен. Но мисията се оказва по-коварна от очакваното и Бонд открива, че жертвата е предател, а един опасен и тайнствен злодей дърпа конците на заден план, който е въоръжен с нова опасна технология.

За последен път Бонд трябва да се изправи срещу опонентите си от “Спектър”, както и да признае, че Уолфълд дори и от затвора, продължава да има влияние. Съюзници на Бонд ще бъдат бившите му познати, агентите M и Q. Но дори и с тях, няма да може да овладее противниците си и за това получава помощта от новия агент 00 Номи и агента на ЦРУ Палома (Ана де Армас).

Даниел Крейг след като се появи като Джеймс Бонд 007 в Казино Роял (2006), Спектър на утехата (2008), 007 координати: Скайфол (2012), Спектър (2015) неведнъж подчертава, че иска да се оттегли от ролята. Но в крайна сметка в буквален превод на заглавието No Time to Die, героя Няма време за умиране! 25-ият филм на известния британски шпионин на MI6, създаден от писателя Иън Флеминг, е първият заснет във формат IMAX, докато предишните филми бяха частично мащабирани.

Актьорски състав

 • Daniel Craig
  Daniel Craig
  Даниъл Крейг
 • Ana de Armas
  Ana de Armas
  Ана де Армас
 • Rami Malek
  Rami Malek
  Рами Малек
 • Ralph Fiennes
  Ralph Fiennes
  Ралф Файнс

Всички части

 1. Спектър (2015)
  Спектър (2015)
 2. Смъртта може да почака (2021)
  Смъртта може да почака (2021)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички