Смъртта може да почака (2020)

Актьори
Ana de Armas, Léa Seydoux, Daniel Craig
Режисьор
Cary Joji Fukunaga
Сценарист
Robert Wade, Neal Purvis
Снимки
Pinewood Studios, Buckinghamshire, Iver Heath
Жанр
Екшън, Приключенски, Трилъри
Година
2020
Премиера в България
Държава
Англия, САЩ
Продължителност
2 ч 43 мин
Трейлър на Смъртта може да почака (2020)
4 483
Абонирай се за YouTube канала ни
Джеймс Бонд потегля на нова мисия, заедно с негов стар приятел, в която трябва да открие злодей, който притежава опасно оръжие.

Този път Джеймс Бонд реши да спре да работи като агент на MI6, за да се радва на почивка на плажа в Ямайка с голямата си любов Мадлен Суон. Спокойствието на Карибския остров приключва бързо, когато негов приятел от ЦРУ Феликс го посещава и го моли за помощ. Задачата е да спаси отвлечен учен. Но мисията се оказва по-коварна от очакваното и Бонд открива, че жертвата е предател, а един опасен и тайнствен злодей дърпа конците на заден план, който е въоръжен с нова опасна технология.

За последен път Бонд трябва да се изправи срещу опонентите си от “Спектър”, както и да признае, че Уолфълд дори и от затвора, продължава да има влияние. Съюзници на Бонд ще бъдат бившите му познати, агентите M и Q. Но дори и с тях, няма да може да овладее противниците си и за това получава помощта от новия агент 00 Номи и агента на ЦРУ Палома (Ана де Армас).

Даниел Крейг след като се появи като Джеймс Бонд 007 в Казино Роял (2006), Спектър на утехата (2008), 007 координати: Скайфол (2012), Спектър (2015) неведнъж подчертава, че иска да се оттегли от ролята. Но в крайна сметка в буквален превод на заглавието No Time to Die, героя Няма време за умиране! 25-ият филм на известния британски шпионин на MI6, създаден от писателя Иън Флеминг, е първият заснет във формат IMAX, докато предишните филми бяха частично мащабирани.

Актьорски състав

 • Daniel Craig
  Daniel Craig
  Даниъл Крейг
 • Ana de Armas
  Ana de Armas
  Ана де Армас
 • Rami Malek
  Rami Malek
  Рами Малек
 • Ralph Fiennes
  Ralph Fiennes
  Ралф Файнс

Всички части

 1. Спектър (2015)
  Спектър (2015)
 2. Смъртта може да почака (2020)
  Смъртта може да почака (2020)