Черната вдовица

Газ до дупка (2017)

5.412 350 votes
Актьори
Scott Eastwood, Ana de Armas, Freddie Thorp
Режисьор
Antonio Negret
Сценарист
Derek Haas, Michael Brandt
Снимки
Marseille, France, Bouches-du-Rhône
Жанр
Трилъри
Година
2017
Премиера в България
Държава
Франция, Белгия, САЩ
Продължителност
1 ч 33 мин
Трейлър на Газ до дупка (2017)
3 831
Абонирай се за YouTube канала ни
Двама братя, които са истински професионалисти, за кражба на автомобили обединяват усилията си, за да търсят нови предизвикателства. Те трябва да откраднат скъпа кола, но попадат на не по-малко опитен от тях престъпен бос.

Overdrive (2017)

Андрю и Фостър са специалисти в кражба на изключително скъпи автомобили. В южната част на Франция, те намират нещо интересно: колекция от класически спортни автомобили.Те са наети от Max Klemp да откраднат прекрасна Bugatti от 1937 г.. Те приема това предизвикателство, но тук удрят на камък, защото колата принадлежи на Мориър – известен мафиотски съперник Max Klemp. Той е шеф на германската мафия, но е избрал да се  установят във Френската Ривиера. Когато Мориър застрашава живота на Андрю и приятелката му, двамата крадците нямат друг избор, освен да приеме неговото предложението: да се опита да открадне Ferrari 250GT от 1962 година, на Klemp

 

С участието на

  • Ana de Armas
    Ana de Armas
    Ана де Армас
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички