Информаторът (2019)

6.513 870 votes
Актьори
Joel Kinnaman, Rosamund Pike, Ana de Armas
Режисьор
Andrea Di Stefano
Сценарист
Andrea Di Stefano, Rowan Joffe
Снимки
London, UK, England
Жанр
Драма, Криминален
Година
2019
Премиера
Държава
Англия
Продължителност
1 ч 53 мин
Трейлър на Информаторът (2019)
2 685
Абонирай се за YouTube канала ни
Хофман е затворник, на който се появява уникалния шанс да излезе от затвора. Тъй като е бил войник, мисията която иска да му възложи ФБР, не изглежда трудна за него. По време на нейното изпълнения, самоличността му започва да се разкрива, което заплашва да се върне отново в затвора.

Питър Козлов се превръща в престъпник след кариерата си като войник в специално звено. Сега той е затворник и естествено копнее за свобода. Шанса да получи това сега е по-висок от всякога: за да се върне при дъщеря си и жена си, той трябва да стане информиран за ФБР. В последната стъпка към свободата на бившия елитен войник, трябва да проникне в полската мафия, която управлява процъфтяваща търговия с наркотици в Ню Йорк. Той трябва да използва уменията си, за да свали най-известния гангстерски шеф в Ню Йорк, така наречения “генерал”. Влизайки в ролята на агент под прикритие, трябва да си сътрудничи с полицията, да разследва и спре трафика на наркотици на източната мафия.

Но по-лошото е, че операцията изисква да се върне на мястото, от което искаше да искаше да избяга завинаги: затвора на хълма Bale Hill.

Всичко е добре планирано и Козлов се надяваше да остани зад заградените стени на затвора, но след неуспешна сделка с наркотици, неговата идентичност може да бъде разкрита. Той изведнъж се оказва в кръстосан огън между гангстерите и ФБР. Ако мисията се провали, федералната агенция ще освободи агента и трябва да се върне обратно в затвора.

Внезапно не само неговият собствен живот, но и животът на семейството му е застрашен, защото те се превръщат в игра на конспирация, която има съвсем различни цели. Козлов няма друг избор, освен да се опита да избяга възможно най-скоро, не само от ФБР, но и от престъпния синдикат, преди истинската му самоличност да бъде разкрита.

С участието на

  • Ana de Armas
    Ana de Armas
    Ана де Армас