The Informer (2019)

6.61 180 votes
Актьори
Joel Kinnaman, Rosamund Pike, Ana de Armas
Режисьор
Andrea Di Stefano
Сценарист
Andrea Di Stefano, Rowan Joffe
Снимки
London, UK, England
Жанр
Драма, Криминален
Година
2019
Премиера в България
Държава
Англия
Продължителност
1 ч 53 мин
Трейлър на The Informer (2019)
260
Хофман е затворник, на който се появява уникалния шанс да излезе от затвора. Тъй като е бил войник, мисията която иска да му възложи ФБР, не изглежда трудна за него. По време на нейното изпълнения, самоличността му започва да се разкрива, което заплашва да се върне отново в затвора.

>Информаторът

 Питър Хофман се превръща в престъпник след кариерата си като войник в специално звено. Сега той е затворник и естествено копнее за свобода. Шанса да получи това сега е по-висок от всякога: за да се върне при дъщеря си и жена си, той трябва да стане информиран за ФБР. В последната стъпка към свободата на бившия елитен войник, трябва да проникне в полската мафия, която управлява процъфтяваща търговия с наркотици в Ню Йорк. Тук трябва да влезе в ролята на агент под прикритие и да си сътрудничи с полицията в Ню Йорк, а целта е да се разследва и спре трафика на наркотици на източната мафия. Но по-лошото е, че операцията изисква да се върне на мястото, от което искаше да искаше да избяга завинаги: затвора на хълма Bale Hill.

Хофман се надяваше се да остани зад заградените стени на затвора веднъж завинаги, но след неуспешна сделка с наркотици, неговата идентичност може да бъде разкрита. Ако мисията се провали, федералната агенция ще освободи агента и трябва да се върне обратно в затвора. Хофман няма друг избор, освен да се опита да избяга, преди истинската му самоличност да бъде разкрита.

С участието на

  • Ana de Armas
    Ana de Armas
    Ана де Армас