Кралството на планетата на маймуните

Нощния агент (2023)

The Night Agent
7.5109 хил. гласа
Сезон 1
11 епизода
Актьори
Gabriel Basso, Fola Evans-Akingbola, Luciane Buchanan
Снимки
Vancouver, British Columbia, Canada
Жанр
Драма, Екшън, Трилър
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Нощния агент (2023)
463
Абонирай се за YouTube канала ни
Агентът на ФБР Питър е въвлечен в конспирация, корените на която са дълбоко забити в най-висшите правителствени кръгове и при това в лицето на руска къртица.

Питър е на гребена на вълната, когато става дума за работата му. Героичните постъпки са част от професионалното му ежедневие, защото той е амбициозен агент на ФБР и не се страхува да рискува живота си във всяка ситуация. Новата му задача на пръв поглед изглежда още по-незабележима: той трябва да стои на телефона и да отговаря на така наречените нощни агенти, които освен всичко рядко звънят. Когато разбира, каква всъщност е тази работа, е вече твърде късно.

Сега той седи в мазето на Белия дом всяка вечер и чака нещо да се случи. Като че всичко е наред и никой не звъни на спешния номер. Едно тревожно прозвъняване разцепва тишината и е на път да преобърне целия му живот. Цивилна Роуз се нуждае от помощ. Питър е въвлечен в конспирация, която преминава през редиците на ФБР, през най-високите етажи на американското правителство и завършва в Овалния кабинет. Изведнъж вече не се говори само за терористична заплаха, а за целенасочена атаки и къртица в Белия дом. Двамата тръгват по следите на руски шпионин, който се е внедрил в най-висшите правителствени кръгове и е под защитата на безмилостни убийци.

Базиран на “Ню Йорк Таймс” бестселъра на Матю Куърк Нощният агент.