Кралството на планетата на маймуните

Мистър и мисис Смит Сериал (2024)

Mr. & Mrs. Smith
736 хил. гласа
Сезон 1
8 епизода
Актьори
Maya Erskine, Paul Dano, Donald Glover
Сценаристи
Francesca Sloane, Donald Glover
Снимки
Venice, Veneto, Italy
Жанр
Екшън, Комедия, Криминален
Година
Премиера
Държави
САЩ, Англия
Трейлър на Мистър и мисис Смит Сериал (2024)
61
Абонирай се за YouTube канала ни
В сериалът Мистър и мисис Смит двама непознати се превръщат в шпиони. Чувствата между тях подтикват агенцията да ги ликвидира.

Двама непознати са вербувани от шпионска агенция. Те са на път да изживеят едно от най най-сюрреалистичните преживявания. Приключения, пътуване по света, никакви финансови грижи и дори собствен дом: новата работа звучи твърде примамливо, за да е истина. Всъщност тази работа е свързана с уловка. За да се прикрият, двамата непознати трябва да играят щастливо женена двойка.

Под псевдонимите Джон Смит и Джейн Смит двамата шпиони и фиктивни съпрузи трябва да се адаптират към новия си живот и същевременно да се впуснат в смели мисии. Един ден обаче мисията им се усложнява изключително много. Причината е, че Джон и Джейн развиват истински чувства един към друг. Това е недопустимо за агенцията, защото любовта и привързаността могат да поставят под съмнения техните мисии. Това не са просто пречки, а недостатъци на агентите. Монотонният им живот претърпява радикален обрат, защото новата мисия на всеки един от тях е, да убие другия.

Вдъхновен от едноименния филм с участието Анджелина Джоли и Брад Пит.

С участието на

  • Eiza González
    Eiza González
    Ейса Гонсалес
  • Alexander Skarsgård
    Alexander Skarsgård
    Александър Скарсгард