Кунг-фу панда 4

Сърце от камък (2023)

Heart of Stone
5.757 хил. гласа
Актьори
Gal Gadot, Alia Bhatt, Jamie Dornan
Режисьор
Tom Harper
Сценаристи
Allison Schroeder, Greg Rucka
Снимки
Portugal
Жанр
Екшън, Криминален, Трилър
Година
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 02 мин
Трейлър на Сърце от камък (2023)
1 828
Абонирай се за YouTube канала ни
Рейчъл Стоун (Гал Гадот) е суперагент в специално звено, което използва винаги най-новите технологии, превъзхождайки всеки враг.

Рейчъл Стоун (Гал Гадот) е елитен разузнавателен агент, работещ в могъща международната агенция Харта, която оперира в сянка. Когато националните правителства се провалят или не могат да се справят със ситуацията, тогава се намесва Харта. Нейната цел е поддържането на световното равновесие и мир, като неутрализира всяка заплаха с най-съвременните технологии. Заради секретната ѝ работа всички връзки или приятелски кръгове се разпадат. В това число са и нейните лични политически възгледи. Когато става въпрос за рискови ситуации, тя може да разчита единствено на своите колеги и шефката си.

Последната ѝ мисия обаче се оказва по-опасна от всякога. Мистериозен предмет с кодово име Сърцето е от изключително важно значение за нейната организация. Този малък предмет дава силата да се контролират валутните фондове, компютрите и дори целия свят. Хакерката Кея го е откраднала. С това опасно оръжие тя може да срине не само фондовите борси, но дори и самолетите, а тя очевидно възнамерява да го използва за постигането на своите съмнителни цели. Започва опасно и изпълнено с екшън преследване по целия свят, по време на което Стоун вече не знае кой е приятел и кой враг. Рейчъл Стоун е единствената, която може да предотврати най-лошото, което идва.

Когато започнаха снимките, Netflix открито се заиграва с идеята, ако филмът бъде успешен, да го превърне в цял франчайз по подобие на Мисията невъзможна, като разбира се, Гал Гадот заема ролята на Том Круз. Снимките са направени през първата половина на 2022 г. в Италия, Лондон, Исландската столица Рейкявик и в Лисабон.

С участието на

  • Gal Gadot
    Gal Gadot
    Гал Гадот