Повелителят на дракони
Godzilla vs. Kong

Годзила срещу Конг (2021)

6.4121 250 votes
Актьори
Alexander Skarsgård, Rebecca Hall, Millie Bobby Brown
Режисьор
Adam Wingard
Сценарист
Michael Dougherty, Terry Rossio
Снимки
Gold Coast, Queensland, Australia
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Трилъри
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ, Австралия, Канада, Индия
Продължителност
1 ч 53 мин
Трейлър на Годзила срещу Конг (2021)
8 031
Абонирай се за YouTube канала ни
След експериментите направени във филма от 2014 г. на Земята има редица огромни праисторически видове. Някогашната заплаха Годзила се появява отново, а историята е показала, че е непобедим. Единственото спасение за човечеството е Кинг Конг.

Тъй като няколко учена успяха да създадат някогашните праисторически видове, така наречените титани, сега планетата ни е населена от тях, които непрекъснато се преследва, като естествени врагове. Междувременно тайната организация Monarch се опитва да открие произхода на титаните и започва опасна мисия. Друга група иска да унищожи огромните същества веднъж и завинаги, независимо дали са добри или зли. Около Конг се формира екип, който иска да го да транспортира до неговия дом. Но точно по време на мисията им, огромният гущер Годзила отново се появява, а човечеството трябва да се бори за своето оцеляване. Всички предходни битки срещу него бяха неуспешни, поради което се стига до заключението, срещу него да се изправи неговият достоен противник Кинг Конг. Освен това, малкото момиче Джия, което е израснало само като сираче, някак си е успяло да изгради връзка с огромната маймуна и по всичко лични, че Конг ще защити момичето на всяка цена. Екипът на Нейтън ще използва Джия и праисторическата маймуна в битката срещу Годзила. На заден план обаче тъмна сила дърпа конците, предизвиквайки глобално унищожение. Подтиквани от неизвестни сили, титаните се сблъскват. Отговорът на всички въпроси се крие дълбоко под повърхността на земята.

Още през септември 2015 г. когато Legendary Pictures премести филмовия разпространител от Universal в Warner Bros., това подклади спекулациите, че двете огромни чудовища ще бъдат обединени в един филм. Малко по-късно това беше потвърдено с обявяването на заглавието. Така франчайза около организацията Monarch вече беше в процес на създаване. Гигантските създания вече са се сблъсквали през 1962 и 1974 г., но продукцията няма да бъде римейк.

Актьорски състав

 • Eiza González
  Eiza González
  Ейса Гонсалес
 • Alexander Skarsgård
  Alexander Skarsgård
  Александър Скарсгард

Всички части

 1. Годзила (2014)
  Годзила (2014)
 2. Годзила 2: Кралят на чудовищата (2019)
  Годзила 2: Кралят на чудовищата (2019)
 3. Годзила срещу Конг (2021)
  Годзила срещу Конг (2021)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички