Minions

Миньоните (2015)

6.4211 330 votes
Актьори
Sandra Bullock, Michael Keaton, Jon Hamm
Режисьор
Pierre Coffin, Kyle Balda
Сценарист
Brian Lynch
Жанр
Анимация
Година
2015
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 31 мин
Трейлър на Миньоните (2015)
25 026
Абонирай се за YouTube канала ни
Миньорите са най-древната раса. Те винаги са имали господари, без господар се чувстват подтиснати. Когато остават без такъв, трима от най-умните миньори потеглят на мисия да намерят нов господар.

Миньорите са най-древната раса. Те са съществували много преди нас, много преди динозаврите, може би те са сътворили целия ни цвят. Но за голямо нещастие те са служили винаги на злодеи. Изминали са дълги разстояния за да намерят най-големия злодей – динозавъра. Но за жалост той не се е задържал дълго в ръцете им, защото техния таланта е да уморяват господаря си и с това се е сложило края на динозаврите. За да се чувствал пълноценни, те започват да търсят други господари – фараони, вампири.. но техния талант е погубил редица цивилизации. Сега те са останали сами, без господар, а това ги погубва. Трима от тях потеглят на мисия в търсене на нов господар, но тези трима миньори, далеч не са от най-умните. Намирането на нов и достатъчно зъл господар, няма да е никак лесно.

Анимацията “Миньорите” заема топ филмите през 2015 година.

 

С участието на

 • Steve Carell
  Steve Carell
  Стийв Карел

Всички части

 1. Миньоните (2015)
  Миньоните (2015)
 2. Миньоните 2 (2021)
  Миньоните 2 (2021)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички