Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Наблюдателите (2024)

The Watchers
Актьори
Dakota Fanning, Georgina Campbell, Olwen Fouéré
Режисьор
Ishana Shyamalan
Сценаристи
A.M. Shine, Ishana Shyamalan
Снимки
Ireland
Жанр
Ужас, Фантастика
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Наблюдателите (2024)
112
Абонирай се за YouTube канала ни
Трима непознати попадат в гора, която липса на картата. Те откриват бункер, от който не могат да излязат, защото гората крие зловеща тайна.

Мина е млада художничка, която се озовава в сама в гора в Западна Ирландия. Най-странното е, че гората липсва във всички карти, а всеки автомобил, GPS или телефон, който се опитва да премине през нея, спира да работи. Мина чува женски писък в безлюдната местност. Попаднала в това отчаяно положение, тя намира убежище в странен бункер с прозорец за наблюдение. Докато си мисли, че е намерила временно убежище, тя разбира, че цялата гора е огромен капан. В бункера има трима непознати, които се намират в същата ситуация – те са попаднали по погрешка в гората, а сега не могат да напуснат бункера. В бункера има еднопосочно огледало, която отвътре е огледало, но отвън е стъкло, през което се вижда целия бункер. Става ясно, че някой ги наблюдава.

Тук бродят странни същества, които се надигат всяка вечер. Вечерта никой не може да оцелее, а рамкира на един ден не могат да намерят изход. Не само гората, но и бункерът задава много въпроси – кой го е построи и защо? Това не е съвсем обикновен бункер, защото лукса в него е неповторим. Дали неговия собствени не е станал жертва на онова, което дебне през нощта? Как четиримата хванати в капан могат да се измъкнат и ще могат ли да разгадаят тайната на своите наблюдатели?

С участието на

  • Dakota Fanning
    Dakota Fanning
    Дакота Фанинг