Годзила и Конг: Нова империя

Изолиран живот

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
ДрамаПриключенскиSci-Fi
Космонавт съжалява, че изоставил съпругата си, заради важна мисия. Отчаян, той разговаря с извънземно, което е в неговата станция.
 • Adam Sandler
  Адам Сандлър
ДрамаТрилър
6.5
Семейство наема къща за гости в селски район. Мистериозна кибер атака изважда от строя всички комуникации с външния свят. Какво се случва и къде е най-безопасно?
ДрамаТрилърSci-Fi
5.4
Живота на семейна двойка се пропуква от непознат мъж с удивително предложение, което обаче важи само за един от двамата.
 • Saoirse Ronan
  Сърша Ронан
ДрамаSci-Fi
8.1
В бъдещето атмосферата е токсична, а малкото оцелели живеят в бункер километри под земята, наречен силоза.
 • Rebecca Ferguson
  Ребека Фъргюсън
ДрамаУжас
7.7
Във втория сезон на малкото градче, от което никой не може да излезе, пристига цял автобус с пътници, с което всички надежди се изчерпват.
БългарскиРомантиченДрамаТрилър
В разгара на пандемията и поредния локдаун, в софийски жилищен блок се развиват взаимно преплитащи се истории и тази на Виктор и Ива, а реалността надхвърля техните фантазии.
ТрилърУжас
6.1
Семейство, което се намира на почивка, е посетено от непознати с твърдението, че се задава апокалипсис, а те са единствените хора, които могат да го предотвратят.
 • Dave Bautista
  Дейв Батиста
Драма
5.5
Гениален градец остава заключен и изолиран от света в луксозен мезонет с иновационна система за сигурност, която обаче се поврежда и изходът е невъзможен.
 • Willem Dafoe
  Уилям Дефо
Драма
6.9
Религиозна колония от жени, които се примиряват с вярата си, когато става известно, че в тяхната общност са извършени множество насилствени актове.
 • Claire Foy
  Клеър Фой
ДрамаУжас
7.7
В малко кошмарно градче, който влезе измъкване няма. Десетки жители се опитват да излязат, но отново и отново се озовават в града.
ТрилърУжас
7.2
Семейство Абът отново ще се изправи пред ужасите на външния свят. След като откриха как да сложат край на чудовищата, семейството ще влезе в горите, решено да прекрачи границите на неизвестното. Те скоро ще разберат, че създанията, които атакуват по звук, не са единствената заплаха.
 • Emily Blunt
  Емили Блънт
ДрамаФантастикаSci-Fi
6.5
Жена се събужда в криогенна камера без никакви спомени. Докато кислорода намалява, тя се опитва да се освободи.
Трилър
6.5
Девет преводача са изолирани без никакъв възможен контакт с външния свят, докато не се преведе последната част от трилогията на най-продавания роман. След като хакер е публикувал 10 страници от романа с цел изнуда, авторът започва да се пита, откъде идва течът
 • Olga Kurylenko
  Олга Куриленко
ДрамаФантастикаSci-Fi
6
Научно-фантастичната драма се развива между настоящето и бъдещето, и разказва за невидимата връзка между хората, посредством тяхното съзнание, мислите и спомените.
 • Anne Hathaway
  Ан Хатауей
 • Dan Stevens
  Дан Стивънс
 • Morgan Freeman
  Морган Фрийман
ТрилърУжас
6.7
Казва се, че никога не може да избягаш от майчината любов, но за Клои това не е утеха, а заплаха. В техните отношения има нещо неестествено, дори тайнствено. Даян отгледа дъщеря си напълно изолирана и контролира всяка нейна стъпка, което Клои едва сега започва да осъзнава.
ДрамаТрилърУжас
5.9
Рейн страда от шизофрения и въпреки халюцинациите си, е убедена, че съседът ѝ е отвлякъл дете и го държи в плен. За да разгадае мистерията, се съюзява с нов съученик, за когото също не е сигурна дали е реален.
ДрамаТрилър
4.8
През 2023-та вируса е мутирал. Нико има имунитет и трябва да премине стотици километри, за да достигне до приятелката си, която е заразена. Ако закъснее, военните служители ще я затворят в ужасните лагерите, от които никой е не излизал.
 • Alexandra Daddario
  Александра Дадарио
Sci-Fi
5.9
Годениците Джема и Том, търсейки си нов дом, са подведени с примамливи обещания в лабиринт от къщи, от който не намират изход, а им свършва горивото. Те са принудени да живеят сами в цял град, като се грижат за извънземно дете.
ДрамаТрилърУжас
7.5
Ако те не могат да те чуят, те не могат да те намерят ... Слушай внимателно. Преместете се внимателно. Никога не издавайте шум.
 • Emily Blunt
  Емили Блънт