Дедпул и Върколака

Foe (2023)

Foe
5.410 хил. гласа
Актьори
Saoirse Ronan, Aaron Pierre, Paul Mescal
Режисьор
Garth Davis
Сценаристи
Iain Reid, Garth Davis
Снимки
Winton, Victoria, Australia
Жанр
Sci-Fi, Драма, Трилър
Година
Премиера
Държави
САЩ, Австралия, Англия
Продължителност
1 ч 50 мин
Трейлър на Foe (2023)
52
Абонирай се за YouTube канала ни
Живота на семейна двойка се пропуква от непознат мъж с удивително предложение, което обаче важи само за един от двамата.

Джуниър и Хенриета са семейна двойка, която живее спокойно във собствената си ферма. Живота е монотонен, сив, те са далеч от шумната тълпа т.е. от разглезения живот в града. Всеки иска това, което няма и с годините представите за бъдещето им започват да се променят. За какво е всичкия този труд и изкарани пари, когато не могат да отидат никъде? Сивото ежедневие започва да пропуква психиката им, а екологичните промените започват да унищожават плодородните земите. С всяка изминала година реколтите стават все по-ниски. Дали сега не е момента най-накрая да преосмислят решението за бъдещето си и да започнат наново – дори и в шумен град, но поне в цивилизацията сред хората. В Джуниър се прокрадват мисли, да бъде част от нещо по-голямо, а Хенриета има чувството, че истинския ѝ живот все още не е започнал. Точно в този момент се появява неканен гост, който има добра новина: те са избрани да бъдат чат от космическа мисия, която обаче изисква години наред да прекарат в косичката станция. Всичко заглежда перфектно с малкото уточнение – само Джуниър е избран, а зя Хенриета ще се грижи робот. Съпругът ѝ е поставен пред трудна дилема, а непознати мъж продължава да нагнетява ситуацията. Не след дълго и без това психически разстроената двойка започва да излиза извън контрол, което може да е пагубно за всички.

В психологически трилър семейната двойка е поставена пред толкова трудно решение, че най-малкото налудничаво действие може да им коства живота. А дали те не са част от конспирация, която има съвсем други намерения?

С участието на

  • Saoirse Ronan
    Saoirse Ronan
    Сърша Ронан