Годзила и Конг: Нова империя

Leave the World Behind (2023)

Leave the World Behind
6.5180 хил. гласа
Актьори
Julia Roberts, Ethan Hawke, Mahershala Ali
Режисьор
Sam Esmail
Сценаристи
Rumaan Alam, Sam Esmail
Снимки
Long Island, New York, USA
Жанр
Драма, Трилър
Година
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 18 мин
Трейлър на Leave the World Behind (2023)
290
Абонирай се за YouTube канала ни
Семейство наема къща за гости в селски район. Мистериозна кибер атака изважда от строя всички комуникации с външния свят. Какво се случва и къде е най-безопасно?

Оставете света зад гърба си (2023)

Аманда (Джулия Робъртс) и съпруга ѝ наемат усамотена къща за гости в провинцията, далеч от големия град, където заедно с децата си ще прекарат ваканцията. Спокойните дни на брега на морето трябва да им дадат така необходимата почивка. Още на първата вечер се чука на вратата и се появяват собствениците на къщата. Те твърдят, че в Ню Йорк е прекъснало електрозахранването, което е парализирало целия град, а те искат да избягат от хаоса, връщайки се в селската си къща. Но дали това е истина? В селския район също не работят никакви комуникации – телефони, телевизори и интернет, което ги оставя без възможност да разберат какво се случва. Аманда не вярва на всичко това, а по-скоро се страхува от неканените гости, които нито познава, нито знае какви намерения имат. Всичко това може да е постановка, но с каква цел? Но ако наистина в вярно, какво се е случило в Ню Йорк. Не отнема много време да се убеди в думите им и да осъзнае, че недоверието в непознатите ще бъде най-малкия ѝ проблем. Дори животните започват да проявяват странно поведение. Дали света се намира в колапс, те дори не могат да забележат. Когато заплахата надвисва и над тях, двете семейства трябва да решат как да действат – и как да оцелеят в една такава потенциалната катастрофа.

Филмът е базиран на едноименната книга на Руман Алам, която авторът публикува през 2020 г. През 2020 г. Netflix печели наддаването за правата за филмиране на произведението.

Първоначално Дензъл Уошингтън трябва да участва, но напуска проекта.