Капитан Марвел 2

Отвъд Сезон 2 (2023)

From
7.756 хил. гласа
Сезон 2
10 епизода
Актьори
Scott McCord, Catalina Sandino Moreno, Harold Perrineau
Сценарист
John Griffin
Снимки
Halifax, Nova Scotia, Canada
Жанр
Драма, Ужас
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Отвъд Сезон 2 (2023)
4 600
Абонирай се за YouTube канала ни
Във втория сезон на малкото градче, от което никой не може да излезе, пристига цял автобус с пътници, с което всички надежди се изчерпват.

Втори сезон на сериала, който разказва за странен мистериозен град, от който никой не може да излезе – всички улици са като омагьосани и водят пак в града. Действията продължават около малката група хора, които неволно са преминавали през града, без да знаят, че около него има някакво проклятие или просто нещо, което не може да се обясни. Най-голямата опасност за неволните жители обаче са човекоподобните нощни същества, които излизат само след залез слънце.

В сезон 2 животът тук отново е потопен в хаос. Надеждата се изчерпва, а напрежението се покачва, когато в града пристига цял автобус с нищо неподозиращи пътници, което неимоверно ще нажежи и без това обтегнатата обстановка. Всички те се нуждаят от подслон, храна и най-вече от това да намерят своя път в новата страховита обстановка.

Във втория сезон ще видим до докъде са готови да стигнат жителите на това кошмарно място, за да намерят отговорите, дори когато започват да се появяват нови смразяващи факти за тяхната безопасност и за здравия им разум. Те се натъкват на ужасните тайни и произхода на мистериозния град и неговите чудовища.

Сезони

  1. Отвъд (2022)
    Отвъд (2022)
  2. Отвъд Сезон 2 (2023)
    Отвъд Сезон 2 (2023)