IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Къщата, която Джак построи (2018)

6.9
Изкуството е навсякъде, но всеки го вижда на различно място - един в картинките, а друг в убийствата. Над 12 години Джак не спира да убива, вдъхновен от постижението да бъде перфектния сериен убиец.

Майка! (2017)

6.6
След като в дома на едно семейство пристигат неканено гости, атмосферата започва да става все по-мрачна. Това от своя страна води до последици за всички жители в къщата, особено след като любовта и предаността често изискват жертви.

Пъзелът (2017)

5.8
Франчайз, в който се разказва за убийствената игри продължава. Създателите на филма бяха потънали в мълчание през последните няколко години, но ето че сега отново се появяват с осмата част.

Полтъргайст / Poltergeist (2015)

Полтъргайст е римейк на класически филм на ужасите от 1982 г. В римейка едно семейство става жертви на зъл дух.

4.9

Убиец на пътя 3 / Joy Ride 3 (2014)

Rusty Nail е психопат който иска да наказва хората за да има справедливост. Когато двама души карат копата по пуст път за да стигнат едно състезание, той ги залавя и измъчва.
4.7

Хижа на смъртта: Пациент нула (2014)

Къде най-добре може да се прекара ергенско парти – на безлюден остров. Там отиват група приятели. Всичко е наред с изключение че острова е напълно безлюден. Може би защото до преди години там е имало лаборатория в която се е разработвало оръжие, което може да унищожава плътта. Но никой не знае че това оръжие продължава да се разработва и то се разпространява по целия остров, защото се намира във водата. Най-странното, което е за учените, е че са намерили нулев пациент над който жестоките експерименти продължават.
4.4

Бивни / Tusk (2014)

Howard Howe е пуснал обява че предлага една стая на хора които им трябва квартира. но без наем. Justin Long решава да приеме офертата без да подозира че това е капан. Howard е решил да направи експеримент и да превърне човек в морж.
5.3