Пъзелът (2017)

5.849 120 votes
Актьори
Laura Vandervoort, Callum Keith Rennie, Tobin Bell
Режисьор
Peter Spierig, Michael Spierig
Сценарист
Josh Stolberg, Pete Goldfinger
Снимки
Toronto, Canada, Ontario
Жанр
Ужаси
Година
2017
Премиера в България
27 Октомври 2017
Държава
Canada, USA
Продължителност
91 мин.
Трейлър на Пъзелът (2017)
4.6 / 5 - 13 vots
11545
27
2
Присъединете се към YouTube канала ни
Франчайз, в който се разказва за убийствената игри продължава. Създателите на филма бяха потънали в мълчание през последните няколко години, но ето че сега отново се появяват с осмата част.
Убийствен пъзел 8 (2017)

Това е един от най-известните ужаси, който стартира с триумфално начало 2003 г. с късометражния филм. След до 2010 г. всяка година се появява нова част. Изключение прави само тази осма част, която се появява със 7 години закъснение. В нея продължава ужас-франчайза, който разказва убийствените пиеси на един психопата Джон Крамер. Той е известен зъл гений, който затваря жертвите си в един странен затвор, с който дава началото на кървава игра, която винаги има фатални последици. В продължение на десетилетия той бе смятан за мъртъв, но сега градът започва да се пълни с убийства и защо всички следи водят към него? Дали това е някой от учениците му? Едно е ясно: мъчителните игри започват отново.

През февруари 2016 г., шест години след последната му поява, беше обявено, че сценаристите ще бъдат Josh Stolberg и Pete Goldfinger.

 

 

Изборът да живееш или да умреш в Убийствен пъзел 8

Eдин от най-великите франчайзи на ужасите за всички времена се завръща. Той ще продължи с психопата, който остава своя подпис на всяко убийство, направено по негова запазена марка, с усукан сценарий от по-високо ниво.

 

Добави ревю