Кралството на планетата на маймуните

Infinity Pool (2023)

Infinity Pool
656 хил. гласа
Актьори
Alexander Skarsgård, Cleopatra Coleman, Mia Goth
Режисьор
Brandon Cronenberg
Сценарист
Brandon Cronenberg
Снимки
Sibenik, Croatia
Жанр
Sci-Fi, Ужас
Година
Премиера
Държави
Канада, Хърватска, Унгария
Продължителност
1 ч 57 мин
319
Богата двойка посещава луксозен комплекс, където претърпяват шокиращ обрат, попадайки в хедонистична култура с готически наклонности.

Джеймс Фостър (Александър Скарсгард) и съпругата му Ем са богати и могат да си позволят почивка в луксозен курорт на остров. Като писател, Джеймс е тук в търсене на вдъхновение. В отдалечения курорт се наслаждават на перфектна почивка с прелестни плажове, изключителен персонал и много слънце.

Докато релаксират, нямат представа какво ги дебне отвъд хотелския комплекс, защото там се крие нещо ужасяващо. Съблазнителната и мистериозна Габи (Миа Гот) ги подтиква да излязат от курорта, озовавайки се в култура изпълнена с насилие, неописуем ужас, която е задвижвана от хедонистична туристическа индустрия. За нея не съществува друга форма за живот, освен забавлението с всичките му сенчести нюанси. Докато пътуват с колата си се случва фатален инцидент, който ги изправя пред политика на нулева толерантност към престъпленията: или ви екзекутират, или ако сте достатъчно богат, ще гледате собствената си смърт. Тук се извършват поредица от насилия, които придобиват все по-потресаващи форми и като че ли зад всичко това се крие на пръв поглед невинната Габи.

С участието на

  • Alexander Skarsgård
    Alexander Skarsgård
    Александър Скарсгард