Дедпул и Върколака

Усмивка 2 (2024)

Smile 2
Актьори
Rosemarie DeWitt, Naomi Scott, Kyle Gallner
Режисьор
Parker Finn
Сценарист
Parker Finn
Снимки
Newburgh, New York, USA
Жанр
Трилър, Ужас
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Усмивка 2 (2024)
62
Абонирай се за YouTube канала ни
На световноизвестна звезда на поп Скай (Наоми Скот) ѝ предстои турне. Тя е преследвана от зла сила, която ще ѝ коства не само турнето, но много повече.

Скай (Наоми Скот) е световноизвестна звезда на поп сцената. Но преди началото на новото ѝ турне около нея започват да се случват все по-странни неща. Скоро ужасяващи смъртни случаи заплашват да доведат музикантката до лудост. Дали обаче стресът се дължи само от натиска на славата или коренът на злото се крие по-дълбоко в миналото на Скай? Тя е принудена да се изправи срещу мрачното си минало. Докато се опитва да върне контрола над живота си, ситуацията още повече се влошава. Тя трябва да се изправи пред най-дълбоките си страхове и тайни, и да стигне до предела на възможностите си.

Продължение на хита на ужасите от 2022 г., в който психиатърка се сблъсква със странни случаи на все повече от своите пациенти. Нейните пациенти преживява ужасяващи събития, след които ги обзема страх, с който не могат да живеят. В опит да намери обяснение и тя е сполетяна от същите симптоми.

Паркър Фин отново поема ролята на режисьор.

С участието на

 • Naomi Scott
  Naomi Scott
  Наоми Скот

Всички части

 1. Усмивка (2022)
  Усмивка (2022)
 2. Усмивка 2 (2024)
  Усмивка 2 (2024)